26. februar 2021
- Jeg er rigtig glad for jobbet i Leje kommune. Det er meningsfyldt arbejde i mit eget lokalmiljø, og det har været enormt tilfredsstillende at gøre en indsats der, hvor man selv bor til daglig, siger Claes Amundsen til Mediecentret i forbindelse med skiftet til Institut for Menneskerettigheder. Privatfoto.
- Jeg er rigtig glad for jobbet i Leje kommune. Det er meningsfyldt arbejde i mit eget lokalmiljø, og det har været enormt tilfredsstillende at gøre en indsats der, hvor man selv bor til daglig, siger Claes Amundsen til Mediecentret i forbindelse med skiftet til Institut for Menneskerettigheder. Privatfoto.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunens kommunikationschef siger farvel: Skal kæmpe for menneskerettigheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunens kommunikationschef siger farvel: Skal kæmpe for menneskerettigheder
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. januar 2021 kl. 17:33
Af Holger Vincents

Lejre Kommune: Kommunikationskonsulent Claes Amundsen, der er kommunikations- og presseansvarlig i Lejre Kommune, har fået nyt job.

1. februar 2021 tiltræder han som kommunikationschef hos Institut for Menneskerettigheder. Og det betyder samtidig et farvel til arbejdet her i kommunen, hvor han siden 2018 har været med til at bygge bro mellem kommuen på den ene side og Lejres borgere og den lokale presse på den anden.

- Jeg er rigtig glad for jobbet i Leje kommune. Det er meningsfyldt arbejde i mit eget lokalmiljø, og det har været enormt tilfredsstillende at gøre en indsats der, hvor man selv bor til daglig, siger Claes Amundsen til Mediecentret i forbindelse med skiftet.

- Når jeg siger ja til jobbet hos Institut for Menneskerettigheder, er det fordi, arbejdet med menneskerettigheder er en enorm vigtig og stor udfordring, fortsætter den 56-årige kommunikatør, der er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1991.

Hos Institut for Mennerettigheder er der stor glæde over, at man nu får Claes Amundsen med på holdet.

- Det er afgørende, at vi på Institut for Menneskerettigheder kommer ud og får delt vores viden og anbefalinger. Med Claes Amundsen får vi en erfaren og stærk profil i spidsen for det vigtige kommunikationsarbejde. Jeg glæder mig til at byde Claes velkommen og ser frem til samarbejdet, siger Louise Holck, direktør i Institut for Menneskerettigheder i en pressemeddelelse.

Velkendt felt
Selvom arbejdspladsen er ny, er stofområdet på ingen måde ukendt territorium for Claes Amundsen, der har en lang karriere bag sig som kommunikations- og indsamlingschef i både Røde Kors, Red Barnet og Dansk Flygtningehjælp. Det er samtidig et felt, han brænder for.

- I en stor del af mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med menneskerettigheder og humanitære spørgsmål, så det nye job bliver lidt som at vende hjem, fortæller den kommende kommunikationschef, der også kan skrive en stilling som kommunikationschef på Københavns Universitet på cv'et, ligesom han har erfaring med at rådgive private virksomheder og organisationer som selvstændig konsulent.

Lejre i tankerne
De seneste to et halvt år i Lejre Kommune vil Claes Amundsen have i baghovedet, når coronaen tillader, at han kan sætte sig til tasterne på Wilders Plads i København, hvor Institut for Menneskerettigheder har sit hovedkvarter.

- Når man arbejder med den nære velfærd i en mindre kommune som Lejre, bliver man hver dag mindet om, at det, man laver, har betydning for andre. Det vil jeg tænke over, når jeg sidder et sted, hvor der nok kan være lidt længere til de mennesker, det hele handler om, fortæller Claes Amundsen, der samtidig benytter lejligheden til at rette en tak til medarbejderne i Lejre Kommune.

- Jeg kommer til at savne de fantastiske kollegaer og den gode stemning her i kommunen. Også når det handler om forholdet mellem politikere og medarbejdere. I min tid har jeg altid haft en fornemmelse af, at vi alle sammen på et eller andet plan har arbejdet hen imod det samme mål, siger han.

Lejre Kommune er i skrivende stund ved at finde Claes Amundsens afløser.

Tip os


mcred@sn.dk

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk