14. oktober 2019
John Dalgaard holder åbent hver dag i sin nye gårdbutik og ud over de mange spændende ting i gårdbutikken, har han også haveredskaber og blomster
gallery icon

Se billedserie

John Dalgaard holder åbent hver dag i sin nye gårdbutik og ud over de mange spændende ting i gårdbutikken, har han også haveredskaber og blomster
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: John Dalgaard har åbnet gårdbutik ved Munkholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Dalgaard har åbnet gårdbutik ved Munkholm
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. maj 2019 kl. 08:04
Af Tekst og foto: Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Munkholm: John Dalgaard fra Hvalsø har åbnet gårdbutik i godsejer Scheels lille lade over for ishuset ved Munkholmbroen.

Og inden for er der reoler med lækkerier fra forskellige producenter, alt fra økologiske morgenmadsproodukter, til hollandske oste, vegansk lakrids, lamaplaider og Deadheadrom.

På slotsmarkeder
John Dalgaard deltager på mange slotsmarkeder ved juletid og der har han fået kontakt til mange af producenterne, som han så bød inden for, da han besluttede at åbne gårdbutik.

Verdens dyreste rom
Producenterne lejer en reol og på hver reol står koden til den enkeltes mobilepay, så pengene går direkte ind til producenten.

I 2017 blev den mexicanske rom Deadhead Rom kåret til verdens dyreste og den er også på hylderne lige som Molbobitteren.

"Men vi har også andet
I rummet bagved er der blomster og udplantningsplanter og de er meget billige. Det er en aftale John Dalgaard har med en, der opkøber rester på grønttorvet.

"Derved er priserne attraktive og værd at køre efter", siger John Dalgaard, der regner med i den nærmeste fremtid at holde et marked, hvor producenterne deltager.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk