13. august 2020
Inge Beck tv, har haft sine rim liggende i skuffen i mange år og Ulla Thorborg har tegnet til og nu glæder de sig begge to til receptionen på lørdag på biblioteket.
Inge Beck tv, har haft sine rim liggende i skuffen i mange år og Ulla Thorborg har tegnet til og nu glæder de sig begge to til receptionen på lørdag på biblioteket.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Inge Beck fra Hvalsø udgiver bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inge Beck fra Hvalsø udgiver bog
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 01. maj 2019 kl. 15:03
Af Tekst og foto: Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: De har ligget i skuffen i rigtig mange år, de små rim, som Inge Beck har gået og fundet på og nu kommer de på tryk i en bog, der hedder Store dage for små børn!

De 27 rim har fået selskab af sjove tegninger, som Inge Becks kollega Ulla Thorborg har tegnet, men på spørgsmålet om, hvorfor de aldrig har forsøgt at få dem udgivet, trækker begge på skuldrene. Arbejdet som pædagogmedhjælper i Tølløsevejens Børnehave/Remisen gennem 34 år og mor til tre har fyldt nok i Inge Becks liv og Ulla Thorborg har været børnehaveklasseleder gennem 25 år på Allerslev Skole.

"Jeg har altid tegnet, fortæller Ulla Thorborg, lavet mine egne fødselsdagskort osv, så det var naturligt også at tegne til Inges små rim", fortæller hun.

Michael Bent opfordrede
Det var Inge Becks gode ven Michael Bent Hansen, der selv skriver bøger, der foreslog, at han kunne medbringe rimene til sit forlag, Snepryd og det var en både overrasket og rørt Inge Beck, der modtog meddelelsen om, at Snepryd gerne ville udgive bogen.

Tal rimene
Inge Beck opfordrer til, at man bruger de enkelte rim til at tale med børnene. Hvis f.eks. et barn har fået en rokketand, kan man bruge verset til dialogisk læsning.

Inge Beck har været en del af Hvalsøs kulturelle liv i mange år: teaterforestillinger og optrædener som Anna Savanna, bakkesangerinde, klovn og julekomedier.

"Og når jeg en gang bliver pensionist, vil jeg skrive en bog om min barndom", slutter Inge Beck.

På lørdag er der reception fra kl. 10-12 på Hvalsø Bibliotek.

Tip os


mcred@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk