7. marts 2021
Lejre Havkajak- og Friluftsforenings formand Bjørn Thomsen blev udråbt til årets leder ved lørdagens hyldest af Lejre Kommunes foreningsfolk. Privatfoto.
Lejre Havkajak- og Friluftsforenings formand Bjørn Thomsen blev udråbt til årets leder ved lørdagens hyldest af Lejre Kommunes foreningsfolk. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ildsjæle hyldet: Her er vinderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ildsjæle hyldet: Her er vinderne
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. januar 2021 kl. 15:24
Af Holger Vincents

Lejre Kommune: Hæderen kunne ingen tage fra ildsjælene, selvom fejringen langt fra var som den plejer.

I weekenden dannede et simpelt kontor på Allerslev Rådhus ramme om en noget alternativ corona-udgave af idrætspriserne, som Lejre Kommunes Folkeoplysningsudvalg uddeler hvert år. På grund af Covid-19 blev prisoverrækelsen nemlig en virtuel en af slagsen.

- Selvom vi er nødt til at skærme os bag skærmen, så kan vi alligevel være sammen, lød det indledningsvis fra borgmester Carsten Rasmussen (S), der sammen med formanden for Folkeoplysningsudvalget William Jacobsen uddelte lørdagens digitale skulderklap til Lejres frivillige.

En af modtagerne i den anden var Bjørn Thomsen, formand i Lejre Havkajak- og Friluftsforening, der vandt Lederprisen 2020 for sit store engagement og spændvidde i vandsportsforeningen. En forening der under formandens ledelse er vokset markant - fra en lille klub til nu at være helt oppe på næsten 90 medlemmer.

Dagens anden hovedperson var Iris Skov Hovmøller fra Gevninge Gymnastikforening, der nu kan se frem til at få Trænerprisen 2020 hjem at stå på kaminhylden. Begrundelsen lød, at Iris Skov Hovmøller formår at bringe en masse nye idéer i spil, så træningen altid er i udvikling, samtidig med at hun har øje for det enkelte medlem.

Begge vindere var indstilleret af deres respektive klubber.

De ørige nominerede ved lørdagens virtuelle prisoverrækkelse var:

Lederprisen: Hovedbestyrelsen i OIF, Kresten Gørts (FC Lejre).

Trænerprisen: Peter Lodberg Andersen (Osted Idrætsforening), Mai Klærke Mikkelsen (Hvalsø Løbeklub), Silas Bach Nielsen (FC Lejre), Helle Cold Larsen (FC Gevninge), Signe Jung Gormsen (Allerslev Gymnastikforening), Anne Palle Christensen (Allerslev Gymnastikforening), Birgit Jensen (Allerslev Gymnastikforening), Carsten Skov (Allerslev Gymnastikforening), Denni Vilhelmsen (Gevninge IF).

Udover priserne til tovholderne i klubben blev der også fundet tid til at hylde udøverne ved lørdagens prisfest. Her var der hæder til Osted/Lejre Skytteforening, Lejre Krocket og Smørrum Rulleskøjteklub.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk