2. juli 2020
Borgere og politikere var i sidste samlet i Merløse Fritidscenter for at diskutere boligsituationen i området. Privatfoto.
Borgere og politikere var i sidste samlet i Merløse Fritidscenter for at diskutere boligsituationen i området. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor skal vi bo i St. Merløse?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor skal vi bo i St. Merløse?
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 22. november 2019 kl. 16:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

St. Merløse: Knap 50 fremmødte, heriblandt 7 politikere fra Venstre, DF, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre var i sidste uge samlet til bosætningsmøde i Merløse Fritidscenter.

Aktive i og omkring Aktivcentret og Brugerrådet på Møllevang havde i samarbejde med lokalpolitikeren Solvej Pedersen (R) og ansatte fra administrationen i Holbæk Kommune indkaldt til mødet for at sætte fokus på, udfordringen med manglen på boliger til såvel unge som ældre.

I øjeblikket har borgere nemlig problemer med at finde en bolig i området, hvis de eksempelvis bliver skilt eller når en alder, hvor de ikke kan blive boende i deres parcelhus.

På mødet fortalte enlige unge forældre om dilemmaet ved skilsmisser, der ofte betyder, at den ene forælder må flytte langt væk fra børnene, fordi det er meget vanskeligt at sikre sig en lejebolig i St. Merløse.

Dernæst gjorde flere seniorer og pensionister det klart, at de ønsker at blive boende i St. Merløse så længe, de kan. Som situationen er i dag føler mange sig tvunget til at flytte.

Det tidligere plejecenter Møllevang dannede også baggrund for en del af diskussionen omkring bosætning i St. Merløse. En del af de fremmødte kan ikke forstå, at det fortsat skal stå tomt, tre år efter de ældre blev flyttet til Tysingehave i Tølløse, når det kunne ombygges til mindre lejeboliger.

Endelig var der yngre og ældre familierepræsentanter, der ønsker at bygge nutidige energivenlige boliger på Åjorden og på Niels Jørgens Gård.

Tip os


mcred@sn.dk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk