20. november 2019
Sådan tager Hvalsø Plus sig ud på smartphonen.
Sådan tager Hvalsø Plus sig ud på smartphonen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvalsø får nu sin helt egen app

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvalsø får nu sin helt egen app
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. april 2019 kl. 20:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Hvornår går 'Dronningen' i biffen? Hvor fra starter den ugentlige femkilometer med løbeklubben? Og hvad har købmanden egentlig på tilbud i denne uge?

Den slags spørgsmål kan nu besvares med en smartphone eller en tablet ved hånden.

Siden fredag har det nemlig været muligt at hente appen Hvalsø Plus, der har til formål at samle byens kulturelle og kommercielle aktiviteter i et nyt digitalt fællesskab.

"Appen skal gerne kunne give brugeren mulighed for at finde alt, hvad Hvalsø har at tilbyde på tværs af butikker, kulturtilbud, foreninger, kirken, biografen og bysamarbejdet", siger Kim Kanstrup og fortsætter:

"Rigtig mange søger deres informationer via de digitale medier. En trykt avis kan én ting, og det digitale kan noget andet, og vi tror på, at det er en god idé at være tilgængelig på flere platforme", forklarer direktøren i SuperBrugsen Hvalsø, der sammen med firmaet Reteam, står bag lanceringen af Hvalsø Plus.

Den nye app, som har været godt to måneder undervejs, er udviklet af den århusianske virksomhed Emplate, der står bag flere tilsvarende apps, der bruges i storcentre rundt omkring i Danmark.

Interaktiv kalender
Helt lavpraktisk fungerer Hvalsø Plus på den måde, at alle de lokale foreninger og virksomheder, der vælger at tilslutte sig platformen, kan lægge aktiviteter og tilbud ind i en interaktiv kalender. Selv samme kalender kan tilgås af appens brugere, der på den måde kan holde sig opdateret om, hvad der sker rundt omkring i byen.

Hvalsø Plus har desuden et indbygget pointsystem, der belønner brugerne for at deltage i bestemte begivenheder, hvorefter de optjente point kan veksles til konkrete præmier eller tilbud.

"Vi får samlet alt under en hat på en spændende måde, samtidig med at der er fordele at hente for brugerne", forklarer Kim Kanstrup, der samtidig understreger, at appen er sat i verden for at øge opmærksomheden om hele Hvalsø og ikke kun butikscentret Søtorvet, som han selv og Reteam også står bag.

"Søtorvet er en del af appen, ligesom en lang række andre forretninger og tilbud i Hvalsø. Det handler om at booste hele byen", forklarer Kim Kanstrup.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk