19. juli 2019
Lokalplanen lægger op til, at der fortsat skal være traktørsted ved Maglesø
Lokalplanen lægger op til, at der fortsat skal være traktørsted ved Maglesø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad skal der ske ved Maglesø?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad skal der ske ved Maglesø?
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. februar 2019 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maglesø: Lokalplanen for området ved Maglesø er sendt i offentlig høring. Det er sket den 7. februar for at sikre, at stedet fortsat bliver et besøgs- og udflugtsområde.

Kommunalbestyrelsen har den 7. februar 2019 sendt forslag til lokalplan 14.12 for Besøgs- og udflugtsområde ved Maglesø med tilhørende kommuneplantillæg nr. 12 i offentlig høring.

Forslaget til kommuneplantillægget nr. 12 og lokalplanforslag nr. 14 udlægger området til besøgs- og udflugtsområde med tilhørende parkering og stier, i overensstemmelse med den hidtidige benyttelse. Stueplan i ejendommen Maglesøvej 6, med tilhørende nærareal, fastholdes med en anvendelse til traktørsted, café, restaurant eller lignende, der kan understøtte stedet som udflugtsmål. 1. sal af ejendommen kan fortsat anvendes til boligformål.

Vigtigste udflugtsmål
Området ved Maglesø er et af kommunens vigtigste udflugtsmål. Udarbejdelse af lokalplanlægning for besøgsområdet ved Maglesø sker på baggrund af kommunalbestyrelsens beslutning om at arbejde for en fastholdelse af ejendommen Maglesøvej 6 med en publikumsorienteret funktion i stueplan, fastholdelse af den nuværende parkeringsplads og de rekreative stiadgange i området, samt ønske fra grundejere om mulig etablering af ny større udhusbygning.

Indkomne forslag skal være kommunen i hænde inden april 2019.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk