27. september 2021
Den officielle åbning af skovbegravelsespladsen ved Knapsø sker mandag 23. august kl. 9.30, hvor alle nteresserede kan møde frem. Foto: Lejre Kommune
Den officielle åbning af skovbegravelsespladsen ved Knapsø sker mandag 23. august kl. 9.30, hvor alle nteresserede kan møde frem. Foto: Lejre Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kan du blive begravet i skovens dybe stille ro uanset tro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kan du blive begravet i skovens dybe stille ro uanset tro
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 18. august 2021 kl. 06:26

Mandag 23. august åbner Silvia og John Munroe fra Ledreborg Slot sammen med borgmester Carsten Rasmussen en ny skovbegravelsesplads ved Herthadalen midt i Lejre Kommune.

Efter flere års arbejde for Lejre Kommune og Ledreborg Slot er der nu skabt mulighed for at benytte de smukkeste, mest fredfyldte rammer for det sidste hvilested i bøgeskoven ved Knapsø ved Herthadalen.

Ét med historien

Gravstederne er for alle, uanset trosretning. Der er således ikke tale om en gravplads, der er indviet til hverken den ene eller den anden religiøse trosretning, men derimod en urnenedsættelsesmulighed, hvor det er naturen, der sætter scenen - under træernes kroner.

- Jeg kan ikke forestille mig et smukkere sted at blive begravet. Midt i naturen, midt i historien, midt i Lejre Kommune. Jeg er sikker på, at den nye skovbegravelsesplads vil udfylde et behov for mange mennesker, der ikke ser sig selv blive begravet på en klassisk kirkegård. Tænk at blive stedt til hvile under en stjerneklar himmel, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Allerede nu er skovbegravelsespladsen nær Herthadalen begyndt at blive taget i brug, men grundet Corona sker den officielle åbning af den nye begavelsesplads i Lejre nu mandag 23. august kl. 9.30, hvor alle interesserede kan møde frem på parkeringspladsen ved Herthadalen, Slangealleen 1, 4320 Lejre - for derefter at blive ført op igennem skoven og deltage i det efterfølgende program.

Tip os


mcred@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk