19. maj 2019
Fra tidligere halbal i Tølløse Gymnastikforening.
Fra tidligere halbal i Tølløse Gymnastikforening.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikforening klar med nyt halbal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikforening klar med nyt halbal
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. januar 2019 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Halbal er en støttefest som Tølløse gymnastikforening afholder hvert år den sidste lørdag i januar. For under 300 kroner får man et måltid, og efterfølgende spiller det lokale orkester Never2Late op til dans i fire timer.

Orkesteret består af lutter lokale drenge, og de har spillet sammen i mere end 25 år. Trommeslageren Gorm Jensen er kendt fra Tølløse hallen, hvor han er både hal inspektør og forpagter af restauranten. Holger Hjertmann Beck er leder af musikskolen på Sejergaardsskolen, og her arbejder Kim Thiesen ligeledes som lærer. Endelig er der på sang og guitar Jimmy Hansen , der også er en lokal dreng, men som nu bor i Holbæk. Den sidste er Henning Broch, der spiller keyboards. Han bor i Sønderborg og tager jævnligt turen frem og tilbage for at øve og spille diverse koncerter.

Neverland
Til Halbal 2019 kommer der også et ungt orkester der hedder Neverland. De går på scenen inden Never2Late. De består af 10 unge mennesker fra Tølløse privat- og Efterskole (Baptisterne) med Helene Secher Mikkelsen i front. Det bliver et spændende bekendtskab.

Men hvorfor et halbal i Tølløse? For det første fordi der manglede et sted og mødes hvert år til en fest. Man kan se hvert år, hvor meget der bliver snakket på kryds og tværs, og folk snakker nutid og om gamle dage. Der bliver danset til den store guldmedalje og folk har det bare sjovt.

En anden grund til et halbal er selvfølgelig muligheden for at samle nogle penge ind. Og det er lykkedes godt for de første fem halballer. De har tilsammen givet mere end 300.000 kroner i kassen og det er ikke mindst på grund af de lokale sponsorer, som giver 20-30.000 kroner hvert år. Ingen sponsorer, ingen fest. Men det er selvfølgelig også fordi at alle de fest stemte mennesker der kommer, besøger den 18 meter lange bar mange gange på en aften. Her er der både vin, øl og ikke mindst en masse forskellige drinks.

- Vi ville meget gerne sige til en ny hal, da der er brug for dette i Tølløse. Hallens belægning er næsten 100 procent på alle hverdage, så der er brug for en ekstra hal så i hvert fald Tølløse Gymnastikforening kunne tilbyde flere forskellige ting. Vi har rigtig mange ideer, men ingen steder at lave dem. Men ellers bliver der købt nye redskaber til vores gymnaster - for eksempel koster en nedspringsmåtte over 10.000 kroner - vores instruktører bliver uddannet, og i det hele taget kan vi lave nogle ting, som man ellers ikke har råd til. Tølløse Gymnastikforening består udover spring- og rytmegymnastik, løbeklubben Tølløberne, stavgang og kroket

Halballet afholdes altid den sidste lørdag i januar og foregår i Tølløse hallen. Billetter kan købes i Super-Brugsen i Tølløse.

Bordbestilling gøres på mail til Claus Vesterlyng på claus@tollose-gym-dk, når man har købt en billet. Foreningen håber, at byen vil bakke op om arrangementet i mange år frem, og skulle man have ønsker eller andet til halballet, skal man kontakte Claus Vesterlyng.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk