21. september 2021
Det bliver igen med Grethe Saabye i front, når Det Konservative Folkeparti til efteråret går til valg i Lejre Kommune.
Det bliver igen med Grethe Saabye i front, når Det Konservative Folkeparti til efteråret går til valg i Lejre Kommune.
Foto: Jens Astrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grethe Saabye genvalgt som konservativ borgmesterkandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grethe Saabye genvalgt som konservativ borgmesterkandidat
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 05. februar 2021 kl. 11:32

Lejre Kommune: De Konservative i Lejre Kommune har enstemmigt genvalgt Grethe Saabye som spids- og borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti til det kommende kommunalvalg. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for opbakningen fra mit konservative bagland til det kommende kommunalvalg, hvor vi vil sætte fokus på, hvordan vi i fællesskab kan gøre en god og grøn kommune, der både oplever øget beskæftigelse og tilflytning, endnu bedre, siger Grethe Saabye.

Spidskandidaten oplyser, at hun vil arbejde for, at udvikling med fokus på bæredygtighed, nærhed og økonomisk vækst skal være det, der kendetegner Lejre Kommune i fremtiden.

- En bæredygtig kommune, hvor vi aktivt bidrager til en grønnere fremtid, og samtidig sikrer gode muligheder for, at borgerne kan leve et helt liv, arbejde og drive virksomhed går hånd i hånd. Der er store potentialer, jeg mener, vi skal gribe. På den måde vil jeg både være garanten for den kommune, vi kender, men også skabe mulighederne for at skabe den kommune, vi ønsker.

Grethe Saabye var også De Konservatives borgmesterkandidat ved det seneste kommunalvalg i 2017. Hun er uddannet jordemoder, arbejder som sekretariatschef i Landdistrikternes Fællesråd og driver sammen med sin mand en arkitektvirksomhed i Kirke Saaby. I de seneste valgperioder har Grethe Saabye være formand for Udvalget for Erhverv- og Turisme. Hun er mor til tre voksne børn og har mere end ti års bred erfaring i den kommunale bestyrelsesverden.

Noget af det, Grethe Saabye vil lægge vægt på i den kommende valgkamp, er at Lejre skal være en dynamisk kommune for de mange, ikke de få, som hun formulerer det i pressemeddelelsen.

- Vi skal være en kommune, der viser vejen og hæve overliggeren, både når det handler om vækst og beskæftigelse, men også i forhold til nærhed. Vi skal gøre mere ud af at sikre rammerne for gode liv for alle vores borgere. Alle skal have en god start på livet og vi skal yde hjælp og omsorg til dem, der har brug for det, siger hun.

Tilfreds lokalformand
Hos Jan Hovmand, der er formand for Det Konservative Folkepartis vælgerforening i Lejre Kommune, glæder man sig over, at der er fundet fælles fodslag om Grethe Saabys kandidatur.

- Grethe er en erfaren, energisk og samlende person, der er i arbejdstøjet for at sikre de konservative værdier, der også er blevet Lejres stærke kendetegn. Hun er vant til at samarbejde bredt i kommunalbestyrelsen og er ikke bange for at tage ansvar. I de seneste fire år har hun været garanten for borgerlige stemmer, der arbejder. Det er jeg sikker på, at hun forsat vil være. Ikke mindst, hvis borgerne i Lejre Kommune vælger hende som deres borgmester, siger Jan Hovmand.

Senere i foråret offentliggøres hele den konservative kandidatliste til kommunalvalget den 16. november 2021.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk