30. marts 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Generalforsamling i den gamle forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generalforsamling i den gamle forening
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. februar 2020 kl. 11:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sæby: Søndag den 9. februar var der ekstra ordinær generalforsamling i den gamle forening Sæby- Gershøj gymnastik- og idrætsforening. Inden da havde en mindre projekt gruppe af frivillige, som havde til hensigt at skabe opmærksomhed og vække foreningen af den tre år lange søvn, afholdt tre hyggelige gåture i områderne omkring Sæby.

Gåturerne som havde mange deltager trods vind og vejr gav anledning til en god snak om en fremtid for den gamle forening. Det resulterede i at rigtig mange deltog i den ekstra ordinære generalforsamling og der blev gendannet et bestyrelse som kan sikre fremtiden for foreningen, såvel som sætte skub i en masse arrangementer.

Efter generalforsamlingen konstituerede foreningen sig selv og alle bestyrelsesposter blev besat og der arbejdes nu hen imod nogle mere tidssvarende vedtægter som tager foreningen ind i nye tider.

Foreningen har allerede dannet en Facebook gruppe som hedder Sæby Gershøj Idræts og kulturfællesskab, som er et mere tidssvarende navn, men også fordi at foreningen vil have fokus på social samvær og kulturelle arrangementer såvel som idræt.

Gåturerne vil forsat være om søndagen kl. 11 og der vil også være undervisning i stavgang, hvis nogle ønsker at bruge lidt mere energi under gåturen.

Der vil blive arrangeret fastelavn i Sæby for første gang mange år, som også vil blive arrangeret af den "nye" forening.

Vi håber at der ud over bestyrelsens tiltag også vil være stor opbakning fra lokalsamfundet til at komme med idrætslige- og kulturelle arrangementer.

Det er nu muligt at melde sig ind i foreningen til den sølle pris på en 10,- for resten af sæsongen.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk