4. juli 2020
Trods coronakrise arbejder Torkil W. Jørgensen og de øvrige frivillige videre med at stable Stafet for Livet Borrevejle på benene. Arkivfoto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Trods coronakrise arbejder Torkil W. Jørgensen og de øvrige frivillige videre med at stable Stafet for Livet Borrevejle på benene. Arkivfoto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige lader sig ikke stoppe: Borrevejle-stafet i fuld sving

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige lader sig ikke stoppe: Borrevejle-stafet i fuld sving
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 26. marts 2020 kl. 06:29
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borrevejle: Man behøver bare kaste et blik ud af vinduet. Så står det klart, at Danmark har sat tempoet ned.

Det betyder dog ikke, at der er total stilstand alle steder. Heller ikke hos de frivillige, der står bag Stafet for Livet Borrevejle. For trods coronapandemien fortsætter forberedelserne til den velgørende motionsevent ufortrødent.

- Der er selvfølgelig nogle rent logistiske ting, der skal på plads. Men de ting, kan vi heldigvis ordne på forsvarlig vis via telefon, mail eller Skype. Så vi knokler ufortrødent videre med at lave Danmarks smukkeste stafet, forklarer Torkil W. Jørgensen, formand for Stafet for Livet Borrevejle, der i år skydes i gang lørdag den 22. august klokken 11.

- Samtidig er det vigtigt at huske på, at det nu er den tredje stafet, vi er i gang med at arrangere, så vi har mange gode erfaringer fra de foregående år at trække på, fortsætter han.

Aflyst holdkaptajnsmøde
Det betyder dog ikke, at stafettens styregruppe ikke har oplevet udfordringer. Det har således været nødvendigt at aflyse det planlagte holdkaptajnsmøde den 2. april af hensyn til risikoen for smittespredning. Til gengæld er et nyt møde sat i kalenderen den 9. juni, hvor den nuværende sundhedskrise forhåbentlig er et overstået kapitel.

Glæde over tilslutning
Indtil da kan Torkil W. Jørgensen og co. glæde sig over, at 31 deltagere fordelt på syv hold allerede har tilmeldt sig stafetten.

- Det er over al forventning i forhold til, hvor tidligt vi er i forløbet, hvis man sammenligner med de to foregående år. Af erfaring sker der meget inden for den sidste måned, men det er dejligt, at vi allerede nu har positive tilkendegivelser fra folk, der ønsker at bakke op, siger Stafet for Livet Borrevejles formand. Han opfordrer samtidig alle til at udnytte eventuel ekstra fritid til at besøge stafettens hjemmeside, hvor der også er mulighed for at melde sig til.

Udvider børneprogram
Netop i forsøget på at tiltrække så mange deltagere som overhovedet muligt, arbejder Stafet for Livet Borrevejles ildsjæle netop nu på at strikke et lige så alsidigt underholdningsprogram sammen, som det var tilfældet sidste år med særligt fokus på de yngste deltagere.

- Vi skruer endnu mere op for aktiviteter, som børn og forældre kan hygge sig med sammen, lover Torkil W. Jørgensen.

Tip os


mcred@sn.dk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk