7. juni 2020
Et foto af Danmarks længste allé udløser hæderen vinder af Lejre Kommunes fotokonkurrence. Foto: Gitte Lillelund Blomberg.
Et foto af Danmarks længste allé udløser hæderen vinder af Lejre Kommunes fotokonkurrence. Foto: Gitte Lillelund Blomberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotokonkurrence: Første vinderbillede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotokonkurrence: Første vinderbillede
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. oktober 2019 kl. 06:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: Den første vinder af Lejre Kommunes fotokonkurrence er fundet.

Det er Gitte Lillelund Blomberg, der har taget et billede af Ledreborg Allé gennem et sidespejl i en bil. Kommunen begrunder hæderen med, at det er en sjov og skæv vinkel på et vartegn, de fleste kender.

Fotografen selv fortæller følgende om vinderbilledet, der præmieres med at komme i nærværende avis og ligeledes på Lejre Kommunes Facebookside "Vores Sted - Lejre Kommune":

"Holder stille i kø på vej til arbejde, en ensom "blues ude på motorvejen" høres i det fjerne. Ledreborg Allé er nu det smukkeste kø-sted".

Konkurrencen fortsætter
Den sidste måned har kommunikationsteamet i Lejre Kommune kørt en fotokonkurrence, hvor borgerne er blevet udfordret til at lægge billeder op på sociale medier under hashtagget #voresstedlejre.

Billederne skal være fra Lejre Kommune og vise hverdagssituationer, naturoplevelser, fællesskaber med mere set igennem Lejre-borgernes øjne.

Om kort tid kører der endnu en runde af fotokonkurrencen, og kommunen opfordrer derfor på ny borgerne til at lægge billeder op på enten Instagram eller Facebook under #voresstedlejre.

Vælger man at deltage i konkurrencen, giver man samtidig tilladelse til, at Lejre Kommune kan bruge billedet på kommunens hjemmeside, i foldere og så videre. Den nye vinder trækkes i løbet af oktober.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk