7. december 2019
Et foto af Danmarks længste allé udløser hæderen vinder af Lejre Kommunes fotokonkurrence. Foto: Gitte Lillelund Blomberg.
Et foto af Danmarks længste allé udløser hæderen vinder af Lejre Kommunes fotokonkurrence. Foto: Gitte Lillelund Blomberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotokonkurrence: Første vinderbillede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotokonkurrence: Første vinderbillede
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. oktober 2019 kl. 06:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: Den første vinder af Lejre Kommunes fotokonkurrence er fundet.

Det er Gitte Lillelund Blomberg, der har taget et billede af Ledreborg Allé gennem et sidespejl i en bil. Kommunen begrunder hæderen med, at det er en sjov og skæv vinkel på et vartegn, de fleste kender.

Fotografen selv fortæller følgende om vinderbilledet, der præmieres med at komme i nærværende avis og ligeledes på Lejre Kommunes Facebookside "Vores Sted - Lejre Kommune":

"Holder stille i kø på vej til arbejde, en ensom "blues ude på motorvejen" høres i det fjerne. Ledreborg Allé er nu det smukkeste kø-sted".

Konkurrencen fortsætter
Den sidste måned har kommunikationsteamet i Lejre Kommune kørt en fotokonkurrence, hvor borgerne er blevet udfordret til at lægge billeder op på sociale medier under hashtagget #voresstedlejre.

Billederne skal være fra Lejre Kommune og vise hverdagssituationer, naturoplevelser, fællesskaber med mere set igennem Lejre-borgernes øjne.

Om kort tid kører der endnu en runde af fotokonkurrencen, og kommunen opfordrer derfor på ny borgerne til at lægge billeder op på enten Instagram eller Facebook under #voresstedlejre.

Vælger man at deltage i konkurrencen, giver man samtidig tilladelse til, at Lejre Kommune kan bruge billedet på kommunens hjemmeside, i foldere og så videre. Den nye vinder trækkes i løbet af oktober.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk