20. november 2019
På baggrund af en ansøgning om udvidelse af megacenteret, er der fordebat den 21. august om sagen.
På baggrund af en ansøgning om udvidelse af megacenteret, er der fordebat den 21. august om sagen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fordebat om udvidelse af Megacenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fordebat om udvidelse af Megacenter
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. august 2019 kl. 17:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk: Den 21. august kl. 18 er der fordebat om ny planlægning (lokalplan- og kommuneplanlægning) for centerområde ved Megacenteret i Holbæk, hvor der skal være butikker og serviceerhverv i tilknytning til det eksisterende Megacenter.

Igangsættelsen sker på baggrund af en ansøgning om etablering af et nyt center til butikker til detailhandel (udvalgsvarebutikker og dagligvarebutik) samt serviceerhverv.

Imødekommelse af ansøgningen forudsætter, at der udarbejdes et tillæg til kommuneplanen og ny lokalplanlægning for området.

Ny planlægning
Planområdet omfatter et areal på ca. 10 ha og er beliggende sydøst for og i tilknytning til det eksisterende Megacenter i den sydvestlige del af Holbæk by.

Projektet overskrider kommuneplanens retningslinjer og rammer for detailhandel i aflastningsområdet (Megacenteret). Holbæk Kommune har i forbindelse med planlægningen for en udvidelse af aflastningsområdet ved Holbæk Megacenter derfor besluttet, at der skal gennemføres en analyse af detailhandelen i Holbæk kommune. Analysens formål er primært at belyse konsekvenserne af en udvidelse af aflastningsområdet ved Holbæk Megacenter. Analysen er i gang med at blive udarbejdet af ICP (Institut for centerplanlægning).

Holbæk Kommune vil, når analysen foreligger, foretage en faglig og grundig vurdering af detailhandelsanalysen, og Kommunalbestyrelsen vil få den præsenteret, inden det videre arbejde med planlægningen fortsætter.

Idéer og forslag
I forbindelse med at planarbejdet sættes i gang, vil Holbæk Kommune gerne høre borgernes bemærkninger til den nye planlægning.

Der vil i forbindelse med fordebatten være mulighed for at deltage i et borgermøde om den nye planlægning. Mødet vil blive afholdt den 21. august 2019 kl. 18.00.

Det videre forløb
Idéer og forslag til det videre planarbejde skal være modtaget af Holbæk Kommune senest den 3. september 2019. Send gerne en e-mail til plan@holb.dk. Du kan også sende et brev til Holbæk Kommune, Vækst og bæredygtighed, Plan og Åben land, 0899 Kommuneservice. Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Når planforslagene er udarbejdet, vil de blive fremlagt i offentlig høring i otte uger. Under den offentlige høring vil det igen blive muligt at komme med bemærkninger til planlægningen, inden Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse. Først efter den endelige vedtagelse af kommuneplantillægget og lokalplansforslaget kan der etableres et nyt centerområde.

Hvis man har spørgsmål
Spørgsmål til planlægningen kan rettes til undertegnede på tlf.: 7236 1512.

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk