15. juli 2020
Holbæk kommune havde inviteret til kaffe og lagkage i Aktivitetshuset i Tølløse, hvilket omkring 70 mennesker benyttede sig af.
Holbæk kommune havde inviteret til kaffe og lagkage i Aktivitetshuset i Tølløse, hvilket omkring 70 mennesker benyttede sig af.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fødselsdag for de 75-årige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag for de 75-årige
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. november 2019 kl. 07:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: 70 fødselarer fra Tølløse og omegn, der har rundet de 75 år var inviteret til fødselsdag den 11. og 12. november af Holbæk Kommune. Fødselsdagen blev holdt i Aktivitetshuset.

Sundhedsvejleder Tove Junge fra kommunen fortalte om, hvordan man skal forsøge at holde hjemmeplejen fra døren ved at spise sundt og bevæge sig, og i det hele taget holde sig i gang.

Formanden for brugerrådet Erik Jensen fulgte op med at fortælle om alle de mange forskellige aktiviteter man har mulighed for at deltage i. I år er der 25 forskellige hold at vælge imellem. Han fortalte bl.a. at husets cafe´ har åbent alle årets 365 dage for pensionister, der ønsker at spise den varme mad i selskab med andre. Aktivitetsvejleder Jean Nielsen fortalte om alle kommunens aktive centre og om muligheden for at benytte det center man synes har det tilbud man selv bedst synes om. Formanden for brugerrådet spillede til sangene og underholdt lidt på sin violin. Alle havde en god oplevelse, og for nogle var det første gang, at de besøgte aktivitetshuset, men flere gav udtryk for, at det ikke var sidste gang. Det overraskede flere at alle aktiviteterne var gratis, også at man kunne benytte motionsrummets mange forskellige træningsmaskiner og redskaber uden det koster er gebyr.

Tip os


mcred@sn.dk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk