8. marts 2021
Michael Linder-Madsen (tv) har netop skiftet et job i Ferring Pharmaceuticals ud med stillingen som driftschef på Hvalsø Kraftvarmeværk. Det glæder værkets bestyrelsesformand Ole Dangvard Jensen. Foto: Holger Vincents.
Michael Linder-Madsen (tv) har netop skiftet et job i Ferring Pharmaceuticals ud med stillingen som driftschef på Hvalsø Kraftvarmeværk. Det glæder værkets bestyrelsesformand Ole Dangvard Jensen. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjernvarmeværk har fundet sin nye driftsleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjernvarmeværk har fundet sin nye driftsleder
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. februar 2021 kl. 11:48
Af Holger Vincents

Hvalsø: 1. februar tiltrådte 40-årige Michael Linder-Madsen som ny driftschef på Hvalsø Kraftvarmeværk, der leverer fjernvarme til cirka 1200 lokale kunder.

Den nye mand i front for værket er uddannet flymekaniker og maskinmester. Han kommer fra en stilling i medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals på Amager og får nu kortere til sit nye arbejde i Hvalsø, hvor han bor med sin hustru og to børn.

- Mine forventninger til jobbet er først og fremmest at drifte og vedligeholde værket, så vi sikrer en stabil forsyning, siger Michael Linder-Madsen og fortsætter:

- Samtidig håber jeg på at kunne forbedre og optimere på en række områder, så det i sidste ende kommer forbrugerne til gode, lyder ambitionen.

Glad bestyrelsesformand
I Hvalsø Kraftvarmeværks bestyrelse glæder man sig over ansættelsen af værkets nye driftschef.

Tilbage i december måned sidste år stoppede den tidligere chef noget pludseligt, hvilket tvang bestyrelsesformand Ole Dangvard Jensen til selv at trække i kedeldragten for at sikre forsyningen. En midlertidig løsning der nu er fortid, efter Michael Linder-Madsen er tiltrådt.

- Jeg har fuld tiltro til, at Michael er den rigtige mand til at løse opgaven. Vi havde ti maskinmestre, der søgte stillingen, og endte med Michael, fordi han udover de nødvendige kvalifikationer tidligere har vist interesse for varmeværket, ligesom han selv bor i Hvalsø, fortæller Ole Dangvard Jensen.

Formanden håber samtidig, at den nye driftschef kan være med til at forløse bestyrelsens fremtidsplaner for det lokale kraftvarmeværk. Det store ønske fra ledelsen er at spille en afgørende rolle i den grønne omstilling, da 80 procent af Hvalsø Kraftvarmeværks produktion primært kommer fra træflis fra Hvalsø Savværk.

- Hvis Lejre Kommune vil, er vi klar til at lave en udbygning til eksempelvis Kirke Såby i takt med, at olie og gas bliver udfaset, lyder opfordringen fra Ole Dangvard Jensen.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk