22. september 2020
Der er så mange muligheder for at se på økologisk høstmarked, når fire gårde går sammen om at holde åbent hus på lørdag.
Der er så mange muligheder for at se på økologisk høstmarked, når fire gårde går sammen om at holde åbent hus på lørdag.
Foto: MEW
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire gårde sammen om økologisk høstmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire gårde sammen om økologisk høstmarked
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 29. august 2019 kl. 11:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

LEJRE: Fire gårde i Lejre Kommune inviterer til Økologisk Høstmarked i den kommende weekend. Det drejer sig om Hegnsholt, En del af Herslev, Stensbølgård og Valnødlund.

Her kan man sammen med familien komme til Økologisk Høstmarked og se og smage, købe og orientere sig, se på gårdens dyr og møde den økologiske landmand.

Hegnsholt holder åbent den 31. august kl. 10-15 og tilbyder - blandt meget andet - mulighed for at prøve fåreyoga, samle æg direkte fra hønsehusene og fodre de mange grise.

Man kan også besøge markedspladsen på gårdspladsen med blandt andet kaffebar fra Just Coffee, kager fra Cornelias Cakes, blomster fra DUSK, honning fra Lavringe Jords biavlerlaug, grøntsager fra Godis Grønt, garnprodukter fra Knit Garden, og hjemmelavede hotdogs.

Herslev
En del af Herslev åbner op for dørene i Herslev Bryghus og Mikkel Friis-Holms nye chokoladefabrik lørdag den 31. august kl. 10-18. Du kan også besøge markerne, tage med på rundvisning og smage øl og chokolade, kraut, mel, øl-eddiker, charcuterie og andre produkter.

Grillen bliver tændt, så du selv kan grille de lækre råvarer.

Stenbølgård
Stensbølgård i Kyndeløse holder åbent lørdag den 31. august og søndag d. 1. september, begge dage kl. 10-15. Her kan du blandt andetkomme på rundvisning i grøntsagsmarken, besøge staldene og se køer og høns, samt besøge bigården. Du kan nyde en frokost under lindetræerne og købe ind i gårdbutikken.

Valnødlund
Valnødlund i Glim holder åbent begge dage fra kl. 10-15. Her kan man gå rundt på egen hånd og besøge gårdens dyr - tamme dådyr, høns, hund og kat med kattekillinger og nyde en forfriskning i cafeen og besøge gårdbutikken med smagsprøver på hjortekød samt salg af æg, honning, mel, saft, syltetøj etc.

På www.høstmarked.dk kan man læse mere om den fælles økologiske event og se et Danmarkskort med alle de værter, der afholder Økologisk Høstmarked. Her kan du også læse meget mere om aktiviteter og findet detaljerede program for dagene på de fire gårde.

Forbrugerevent
Økologisk Høstmarked er den økologiske branches fælles forbrugerevent, som arrangeres af Økologisk Landsforening sammen med økologiske landmænd over hele landet. I 2018 var der 75.000 danskere, der trak i gummistøvlerne og drog på landet til Økologisk Høstmarked.

- Til det Økologiske Høstmarked er man med til at fejre den økologisk høst og resultatet af mange måneders arbejde i marken sammen med de lokale økologiske landmænd.

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk