4. august 2021
Sådan ser den ud - den officielle plakat for Tølløse Festival 2021. I år byder festival blandt andet på de lokale bands The Formænd og Never2Late.
Sådan ser den ud - den officielle plakat for Tølløse Festival 2021. I år byder festival blandt andet på de lokale bands The Formænd og Never2Late.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival i fuld sving: Open air-koncert på Fælleden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival i fuld sving: Open air-koncert på Fælleden
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. juli 2021 kl. 06:33
Af Holger Vincents

Tølløse: Én scene, én aften, fire koncerter og masser af underholdning.

Dette års udgave af Tølløse Festival har fundet sin endelige form. Årets udgave bliver en såkaldt open air-koncert på Tølløse Fælled lørdag den 21. august 2021 klokken 13.00-23.00

- Vi valgte den her model på baggrund af de daværende restriktioner, forklarer Malene Bilgrav Schmidt, medlem af Tølløse Festivals festivalgruppe.

- Med en åben scene kan vi have folk stående udenfor uden problemer. Efterfølgende har vi så været så heldige, at vi alligevel ikke behøver sektionsopdele publikum, fortsætter hun.

Kendte bands
De fire bands The Formænd, Simple Twist, Paul Wilkinson og Never2Late, der alle tidligere har optrådt på festivalen, står tilsammen for årets underholdning på scenen i den spritnye bypark. Ligeledes vil en lang række unge lokale musikere fra byens musikskoler lægge vejen forbi og bidrage til festen.

- Vi prøver som altid at ramme så bredt som overhovedet muligt, så der er noget for alle. Vi er jo en festival, der henvender sig til hele familien, fortæller Malene Bilgrav Schmidt om programmet, der også byder på en lang række børneaktiviteter. Brorfelde Observatorium står bag et storstilet raketshow, mens Holbæk Bibliotek også deltager. Derudover skal en tombola og et fiskespil også sættes i søen.

1000 billetter sat til salg
Billetsalget til årets udgave af Tølløse Festival er i fuld gang, og i år skal man være hurtig, hvis man vil have fingrene i et adgangstegn, da der kun er 1000 stk. i handlen. Samtidig foregår salget i år kun på billetto.dk En beslutning arrangørerne har været nødt til at træffe for at kunne overholde sundhedsmyndighedernes anvisninger i forhold til afstandskrav og mulig smitteopsporing.

Til trods for at der eksempelvis ikke kan købes billetter i SuperBrugsen Tølløse, som det ellers har været tilfældet tidligere år, skrider salget planmæssigt fremad, lyder meldingen fra festivalen.

- Vi har næste solgt halvdelen af billetterne, så det går godt, men det er samtidig super vigtigt at understrege, at det er altafgørende, at publikum bakker op om festivalen. Så husk nu at få købt den billet! lyder opfordringen fra Malene Bilgrav Schmidt.

Hun efterlyser samtidig flere frivillige, der har lyst til at være med til at sikre, at årets festival bliver en succes. Lokale erhvervsdrivende må ligeledes meget gerne bidrage med præmier til tombolaen.

Det foregår henholdsvis på www.tølløsefestival.dk og via tollosefestival@gmail.com.

Billetter købes som nævnt på billetto.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk