5. april 2020
Lejres Gordon P. Henriksen er lystfisker, radio- og tv-vært, journalist, rejseleder og foredragsholder. Nu har han udgivet bogen ?Et liv i fisk?. Privatfoto.
Lejres Gordon P. Henriksen er lystfisker, radio- og tv-vært, journalist, rejseleder og foredragsholder. Nu har han udgivet bogen ?Et liv i fisk?. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et liv i fisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et liv i fisk
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. marts 2020 kl. 16:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Mandag den 30. marts udgiver Gads Forlag den rigt illustrerede bog 'Et liv i fisk' af Lejres Gordon P. Henriksen.

Bogen handler om, hvad en fisketur fører med sig af sidegevinster i form af naturoplevelser, kammeratskab, familiefællesskab, ro og balance samt god friskfanget mad.

Den inspirerer i høj grad til at komme ud i den danske natur og fiske i åer, søer, fjorde eller havet - uanset om man er nybegynder eller erfaren, en børnefamilie eller en flok venner. Og så er den fyldt med fiskebilleder af Columbus Leth.

- Jeg drømmer ikke blot om at give dig lyst til flere fisketure. Det skal være særligt dejlige, skønne og betydningsfulde fisketure. De skal nydes fuldt ud, i godt selskab - sammen med dine bedste venner og dine allernærmeste. Og de skal nydes i dit eget, ensomme selskab, og dermed måske give dig mulighed for at komme dine egne tanker og dit inderste væsen lidt nærmere. For det kan lystfiskeri nemlig også. Og så drømmer jeg om at give dine fisketure endnu mere mening ved også at inspirere til alle de vidunderlige ting du kan gøre med fisken når du kommer hjem med den, siger forfatteren om hensigten med sin bog.

I 'Et liv i fisk' finder man inspiration til fiskeeventyr rundtomkring i Danmark - ved fjorde og kyster, på søer og åer - såvel som en masse opskrifter, der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk