12. juli 2020
Draken jagerflyet, der normalt hænger på Egholm Museum, kan opleves på Søtorvet i den kommede weekend. Arkivfoto: Peter Andersen.
Draken jagerflyet, der normalt hænger på Egholm Museum, kan opleves på Søtorvet i den kommede weekend. Arkivfoto: Peter Andersen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egholm på Søtorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egholm på Søtorvet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. juni 2020 kl. 05:59
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Der er mulighed for at gå op opdagelse af historien, når Egholm Museum besøger Søtorvet lørdag den 27. juni kl. 10-14.

Besøget er en del af butikscentrets nye initiativ Lørdagssjov på Søtorvet, der skal sætte ekstra skub i den lokale handel ved at give kunderne mulighed for en sjov oplevelse under indkøbsturen.

Egholm Museum vil medbringe en række historiske genstande fra museets imponerende samling af effekter fra blandt andet 2. Verdenskrig. Der vil desuden være lejlighed til at få en snak med en repræsentant fra museet, ligesom en veteran fra Veteran Café Lejre også vil være stilstede.

Sidst men ikke mindst vil kunne opleve en af kronjuvelerne i Egholms samling, nemlig spidsen af et svensk Draken jagerfly, der blev anvendt af det danske flyvevåben fra 1970-1993.

I Søtorvets butikker behøver man til gengæld ikke betale spidsen af en jetjager for varerne. Det skyldes, at årets sommerudsalg ligeledes indledes i denne uge med start torsdag den 25. juni, hvor det vil være nedsatte priser og rabatter i forretningerne.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk