6. august 2021
Holdet bag Hvalsø Kulturnat kan overbringe den glædelig nyhed, at dette års udgave festligheder i Hvalsøs bymidte gennemføres. Foto: Hvalsø Kulturnat.
Holdet bag Hvalsø Kulturnat kan overbringe den glædelig nyhed, at dette års udgave festligheder i Hvalsøs bymidte gennemføres. Foto: Hvalsø Kulturnat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Datoen er fundet: Hvalsø Kulturnat på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Datoen er fundet: Hvalsø Kulturnat på vej
Opdateret 18. juni 2021 kl. 14:53
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 18. juni 2021 kl. 13:53

Hos holdet bag Hvalsø Kulturnat er humøret højt for tiden. Ophævelsen af de fleste corona-restriktioner gør det nemlig muligt at afholde årets kulturnat, der er sat i kalenderen fredag den 3. september 2021. Det skriver kulturnattens bestyrelse i en pressemeddelelse.

- Vi er naturligvis ovenud glade for, at det bliver muligt at afholde Hvalsø Kulturnat i år. Vi måtte som bekendt desværre aflyse arrangementet sidste år, da det på grund af diverse - absolut fornuftige - restriktioner ikke var praktisk muligt og slet ikke sundhedsmæssigt forsvarligt, siger Palle Bruselius, formand for Hvalsø Kulturnat.

Det vil dog være en Hvalsø Kulturnat, hvor alt fortsat ikke er, som det plejer.

- Der kan blive tale om at justere de forskellige dele af arrangementet, da vi på baggrund af de hidtidige restriktioner har været lidt tilbageholdende indgå kontrakter med musiknavne og andre aktører, forklarer Palle Bruselius.

- Vi prøver dog at få så meget klart som overhovedet muligt, fortsætter han. - Alle kommunens borgere fortjener bestemt fest i gaden efter så lang tids "tørke", fortsætter han.

Program afsløres senere

Hvad der helt konkret kommer til at ske på kulturnatten, vil Hvalsø Kulturnat dog ikke løfte sløret for endnu.

- Det er det lidt for tidligt at sige noget om endnu. Vi er i gang med en masse ting, men vil gerne lige have aftalerne helt på plads, førend vi offentliggør noget.

Hvalsø Kulturnat oplyser, at man løbende lægger små og store nyheder om kulturnatten op på såvel kulturnattens hjemmeside (www.hvalsoekulturnat.dk), hvor der også vil være informationer om, hvordan man støtter det frivillige foretagende.

Den senest afholdte kulturnat fandt sted i 2019 og var ifølge Hvalsø Kulturnat en succes til trods for, at vejret ikke var med publikum og de optrædende.

- Ikke mindst håber vi på godt vejr. Vi er gennem årene adskillige gange blevet ramt af regn, og det er ikke spor morsomt, når næsten alt foregår udendørs, siger Palle Bruselius.

- Men vi glæder os til at se rigtig mange på gaden til en god aften for alle, slutter han.

Tip os


mcred@sn.dk

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk