16. januar 2021
En eksklusiv rundtur i området omkring byggeriet af kongehallen i Sagnlandet Lejre var med at sikre Lejre en fjerdeplads i Danmark på Auktion.
En eksklusiv rundtur i området omkring byggeriet af kongehallen i Sagnlandet Lejre var med at sikre Lejre en fjerdeplads i Danmark på Auktion.
Foto: Ole Malling
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmark på Auktion: Topplacering til Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark på Auktion: Topplacering til Lejre
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. februar 2019 kl. 16:00

Lejre: "Jamen det er jo herligt at vi ligger så flot til, og det skyldes først og fremmest to gode virksomheder, der har budt ind og fået Lejre flot fremhævet i den gode sags tjeneste", lyder det fra borgmester Carsten Rasmussen (S).

Reaktionen fra kommunens politiske leder falder, efter det er kommet frem, at Lejre opnåede en fjerdeplads i Danmark på Auktion. Disciplinen finder sted hvert år i forbindelse med Danmarks Indsamling og er en kommunal kappestrid om, hvem der kan tjene flest penge til det gode formål ved at sætte lokale varer eller oplevelser på auktion.

I år kunne Lejre Kommune i samarbejde Sagnlandet Lejre og den lokale virksomhed Cake Creations byde på en eksklusiv rundtur for 30 personer i området omkring den kommende kongehal i Sagnlandet Lejre samt en førsteklasses kage til 25 personer. Og det viste sig, at efterspørgslen på de to lots, som det hedder på auktionssprog, var så stor, at de endte med at indbringe hele 17.518 kroner til sammen på Lauritz.com. Penge der nu skal gå til at forbedre forholdene for piger i nogle af verdens fattigste lande.

"Det drejer sig om piger, der ellers ikke ville kunne tage en uddannelse, og som i det hele taget har udsigt til et kummerligt liv. Dem er nu som kommune med til at give en bedre fremtid", siger Carsten Rasmussen.

Tip os


mcred@sn.dk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk