23. februar 2020
Tamra Rosanes er i godt selskab med musikerne Tim Kristensen og Jens Einer Sørensen.
Tamra Rosanes er i godt selskab med musikerne Tim Kristensen og Jens Einer Sørensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Country med kant og kærlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Country med kant og kærlighed
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. januar 2020 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Sonnerup: Nytårskoncerten i Kirke Sonnerup Kirke torsdag 23. januar bliver i år med Danmarks countrydronning, Tamra Rosanes, i selskab med to spændende musikpersonligheder. Hun får således selskab af Tim Kristensen på kontrabas og J. Tex, Jens Einer Sørensen, der veksler mellem guitar, banjo, violin og mundharpe.

Tamra er født i USA, og kom i 1974 til Danmark, hvor hun startede som korsanger for en række af tidens store navne. Men meget hurtigt blev der også sat skub i en solistiskkarriere med countrymusikken i centrum. Denne aften i Kirke Sonnerup Kirke vil man komme til at høre stiksikre leveringer af amerikansk gospel, amerikanske spirituals, hymner og countryballader.

- Vi kalder disse koncerter for Halleluja Special, og tanken er, at vi vil tage folk med på en tur gennem USA's sangskat og amerikansk musiks rødder på vores egen, helt personlige måde. Det vil sige med følsomhed, med kant og med kærlighed til musikken og dens betydning for USA's historie, fortæller Tamra Rosanes.

Musikken vil være af blandt andre Hank William, The Carter Family, Woody Guthrie, Johnny Cash og Patsy Cline. Det bliver en aften både med følsomhed, festlighed og nærvær og masser af musikalsk energi.

Der er gratis adgang til koncerten, der starter kl. 19.30, men det anbefales at komme i god tid.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk