21. september 2020
Holbæks borgmester kom vidt omkring under sin tur i Tølløse, hvor der også blev tid til at mødes med lokale erhvervsfolk.
gallery icon

Se billedserie

Holbæks borgmester kom vidt omkring under sin tur i Tølløse, hvor der også blev tid til at mødes med lokale erhvervsfolk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmesteren på rundtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmesteren på rundtur
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. november 2019 kl. 14:56
Af Tekst og foto: Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Borgmester Christina K. Hansen var på besøg i Tølløse i sidste uge med det formål at besøge nogle af institutionerne, aktivitetshuset og møde borgere, hvis de havde noget på hjerte.

Efter de forskellige aktiviteter i løbet af dagen, tog borgmesteren imod i No. 1, hvor hun i et par timer talte med borgere, der var mødt op for at spørge om ting, de havde brug for at få vendt.

Flere af borgernes mærkesager gik på gyllelugten i Tingerup, andre nomeringer i børneinstitutionerne, mens andre bare gerne ville møde borgmesteren.

Således kom et par børn, fordi de gerne ville se borgmesterkæden, men den var tung og var ikke på, så skuffelsen blev skylltet ned med saftevand og en god snak hen over bordet om det at gå i skole eller i børnehave.

Christina K. Hansen var overrasket over mængden af børn i institutionerne og glædede sig også over de mange skoler i byen.

Ellers løb hendes program fra at deltage i Holbæk Erhvervsforum med fokus på ny erhvervspolitik. Desuden deltog hun i et genoptræningshold i A-huset og fik ømme muskler, besøg i Børnehuset Midgård og badutspring med 0-2. klasserne.

Fredag var der virksomhedsbesøg hos LK biler og byvandring og på besøg på Tølløse Privat- og Efterskole.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk