23. juni 2021
Socialdemokratiet i Lejre er klar med kandidaterne til kommunal- og regionsrådsvalget. Foto: Socialdemokratiet i Lejre.Forreste række fra venstre mod højre er Rikke Zwisler Grøndal, Sine Gormsen, Inga Steffensen, Carsten Rasmussen, Burak Ulrik Ulucan, Jette Jensen,

Connie B. Jensen, Bente Blumensaat

På bagerste række er det Poul Christensen, Henrik Sørensen, Jørgen Schwensen, Michael Svane Jørgensen (regionskandidat), Martin Stokholm. Foto: Socialdemokratiet i Lejre.
Socialdemokratiet i Lejre er klar med kandidaterne til kommunal- og regionsrådsvalget. Foto: Socialdemokratiet i Lejre.Forreste række fra venstre mod højre er Rikke Zwisler Grøndal, Sine Gormsen, Inga Steffensen, Carsten Rasmussen, Burak Ulrik Ulucan, Jette Jensen, Connie B. Jensen, Bente Blumensaat På bagerste række er det Poul Christensen, Henrik Sørensen, Jørgen Schwensen, Michael Svane Jørgensen (regionskandidat), Martin Stokholm. Foto: Socialdemokratiet i Lejre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester i front på A-holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester i front på A-holdet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. maj 2021 kl. 11:07

Lejre Kommune: Socialdemokratiet i Lejre har netop offentliggjort partiets 12 kandidater til kommunal- og regionsvalget den 16. november 2021.

Det oplyser Socialdemokratiet i Lejre i en pressemeddelelse, hvor det ligeledes fremgår, at Lejres borgmester Carsten Rasmussen er nummer et på liste A. Michael Svane Jørgesen er Køge/Lejre Kredsens regionsrådskandidat.

Socialdemokratiet i Lejres bestyrelse fortæller i forbindelse med offentliggørelsen, at man glæder sig over, at det er lykkedes at sætte et hold fra forskellige områder i kommunen.

Socialdemokratiets kandidater er:

1. Carsten Rasmussen,
Borgmesterkandidat Kirke Hyllinge

2. Connie B. Jensen Lejre
3. Rikke Zwisler Grøndal Hvalsø

4. Burak Ulrik Ulucan Osted
5. Bente Blumensaat Ejby

6. Poul Christensen Hvalsø
7. Sine Gormsen Lejre

8.Martin Stokholm Hvalsø
9. Jette Jensen Vester Såby

10. Henrik Sørensen Kirke Hyllinge

11. Jørgen Schwensen Hvalsø
12. Inga Steffensen Sæby

Michael Svane Jørgensen Køge/Lejre kredsens regionskandidat

Tip os


mcred@sn.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk