23. januar 2020
Carsten Rasmussen (S) indtog gravkoen onsdag eftermiddag i Gevninge, hvor borgmesteren og TDC i fællesskab tog det første spadestik til et nyt fibernet-projekt.
gallery icon

Se billedserie

Carsten Rasmussen (S) indtog gravkoen onsdag eftermiddag i Gevninge, hvor borgmesteren og TDC i fællesskab tog det første spadestik til et nyt fibernet-projekt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester gravede ud til nyt fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester gravede ud til nyt fibernet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. august 2019 kl. 12:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gevninge: Lejres borgmester viste onsdag eftermiddag, at han ikke er bleg for at tage fat, når der er mulighed for skabe bedre internetforbindelser i kommunen.

Således trodsede Carsten Rasmussen (S) den silende sommerregn og tog selv plads i en gravko for at markere TDC's første fiberprojekt i kommunen, som i disse uger er under etablering i Gevninge og Lindenborg.

"Jeg er rigtig glad for, at vi i dag kan markere, at TDC nu etablerer fibernet i Gevninge og Lindenborg. Vi lever i et digitalt samfund, og vi ønsker, at Lejre skal være en digital kommune. Derfor er det altafgørende, at borgere og virksomheder har adgang til fremtidssikret digital infrastruktur som den, TDC nu etablerer," påpeger borgmesteren.

Som en del af fiberprojektet tilbyder TDC i øjeblikket gratis tilslutning til 900 husstande og virksomheder i de områder, hvor der etableres fibernet. Tilmelding kan ske på www.tdcfiber.dk

"Vi oplever en stærk efterspørgsel efter lynhurtigt internet her i Gevninge og Lindenborg, og vi er glade for, at vi er kommet i gang med den fysiske etablering af fibernet til gavn for borgere og virksomheder. Vi har et rigtig godt samarbejde med Lejre Kommune, og vi er glade for at yde vores bidrag til udbygningen af en digital infrastruktur, som giver mulighed for fuldt udbytte af de teknologiske fremtidsmuligheder," siger Kenneth Franklin Jensen, chef for TDC's fiberprojekter i Østdanmark.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk