25. februar 2020
Formanden for Kræftens Bekæmpelse i Lejre, Lotte Mikkelsen sammen med Palle Egemark.
Formanden for Kræftens Bekæmpelse i Lejre, Lotte Mikkelsen sammen med Palle Egemark.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne i Lejre støttede op om Lyserød Lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne i Lejre støttede op om Lyserød Lørdag
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. oktober 2019 kl. 14:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Søndag var der Støt brysternearrangementer i hele Lejre kommune. Det startede med Wake Up morgenyoga i Trællerupskolens gymnastiksal, hvor man indledte med rolige yogastræk. Det var arrangeret af Gevninge Idrætsforening, Gymnastikafdelingen.

Om aftenen var der også et arrangement hvor der er plads til både store og små. Vi starter med lege og stafetter, og derefter er der springgymnastik, crosstræning og cirkeltræning. Gevninge Løbeklub ararngerede også et velgørenhedsløb, hvor der for hver runde der blev løbet, blev doneret penge til Kræftens Bekæmpelse.

Aftenen sluttede af med lyserøde kager, popcorn og saftevand samt lodtrækning om sponsorgaver.

Sidst på formiddagen var der Zumba i Hvalsø hallen. Et tværgående samarbejde mellem zumbainstruktører fra Bukkerup gymnastikforening, Hvalsø Gymnastikforening, Aktivt Seniorliv, Osted Gymnastik Forening og Kirke Hyllinge Gymnastikforening.

Hvalsø Bio viste to film om lørdagen, hvor overskuddet fra den bedst besøgte film gik til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen. Filmene var

I Hvalsø bio var der både eftermiddagsforestilling med Goosboy og aftenforestilling Downtown Abbey og Hvalsø bio ville donere overskuddet fra den bedst besøgte forestilling til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen.

Svedkonceptet og Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Lejre havde arrangeret udendørs træning med garanti for sved på panden for både voksne og børn. Senere var der lotteri og salg af kaffe, te og kage.

Midtsjællands Rideklub støttede den gode sag ved at samtlige ryttere red med en lyserød sløjfe og cafeen går i lyserødt

KHIF gymnastik inviterede til Lyserød Lørdag i Kirke Hyllinge Hallens gymnastiksal med pilates, hvorefter ville komme op med en god gang body attack og afslutning med mindfulness.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk