5. juni 2020
Bagergårdens genbrug åbner
gallery icon

Se billedserie

Bagergårdens genbrug åbner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bagergårdens genbrug i Kr. Hyllinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagergårdens genbrug i Kr. Hyllinge

Efter fire måneders arbejde åbner Bagergårdens genbrug på fredag

Opdateret 31. juli 2013 kl. 12:41
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 31. juli 2013 kl. 11:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kr. Hyllinge: Det har været fire spændende måneder med stor aktivitet, og nu er det lykkedes folkene bag initiativet at etablere en indbydende butik, hvor man kan gå på opdagelse og måske finde netop den helt specielle jakke, man har ønsket sig eller den smukke skål, man længe har ledt efter. – Og så endda få det til en god pris!

Bestyrelsen glæder sig og forventer, at det bliver en festlig dag, når borgmester Mette Touborg klipper snoren over til butikken. Der vil blive serveret kaffe og studenterbrød – vi går jo ind for genbrug!

Den gamle Bagergård har fået nyt liv, men en del af det gamle interiør er bevaret og er med til at give butikken et rustikt præg. F. eks. er der indrettet prøverum i de to skabe, hvor bageren tidligere satte brød til hævning! Hvem har før prøvet tøj i et hæveskab?

Støtter et godt formål

Genbrugsbutikken har til formål at yde økonomisk støtte til venskabs samarbejdet med Letland og Kræftens Bekæmpelse, samt skabe gode rammer for et socialt samvær for medarbejdere og kunder i butikken. Derfor ser bestyrelsen frem til at byde rigtig mange kunder velkommen!

Genbrugsbutikken er afløseren for det traditionsrige loppemarked, som Talsibestyrelsens Støttegruppe har afviklet igennem 12 år. Da opgaven med at hente og flytte alle loppeeffekterne efterhånden er blevet for fysisk krævende, opfordrer vi folk til at aflevere deres brugte sager til butikken i åbningstiden. – Så ryd op i gemmerne og aflever de ting, I ikke længere bruger, og kom så og køb noget andet spændende i Bagergården!

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk