2. marts 2021
Dannebrog var sendt til tops på Rynkebjerggårdsvej torsdag middag, hvor håndværkerne blev trakteret med pølser fra Harrys Place. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Dannebrog var sendt til tops på Rynkebjerggårdsvej torsdag middag, hvor håndværkerne blev trakteret med pølser fra Harrys Place. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Almene boliger skyder op i Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Almene boliger skyder op i Lejre
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 22. juni 2020 kl. 13:52
Af Holger Vincents

Lejre: Hvis du bliver skilt, forlader du Lejre Kommune. Sådan lyder en gammel traver med henvisning til boligmassen i kommunen, der kan være en udfordring for enlige eller borgere med små indkomster.

Men det billede skal i alt 53 nye almene boliger i Lejre og Osted nu lave om på, og torsdag var håndværkere, bygherre og rådgivere samlet til rejsegilde på Rynkebjerggårdsvej for at fejre, at de to byggerier skrider fremad.

På netop Rynkebjergårdsvej bliver der i øjeblikket opført 29 almene boliger, mens byggeriet af 24 almene boliger er undervejs i Baunemosen i Osted.

- Vi har masser af parcelhuse til kernefamilierne. Vi har efterhånden også en del bofællesskaber. Men har meget få lejeboliger i Lejre By. Og jeg taler meget tit med folk, som minder mig om det. Rigtig mange vil gerne bo til leje her i området, lød det i borgmester Carsten Rasmussens (S) tale inden for i det hvide telt, der dannede ramme om den officielle del af rejsegildet.

"Vores sted"
De to projekters arkitekt udtrykte ligeledes glæde over, at flere lejere meget snart kan sætte nøglen i låsen til en almen bolig.

- Efter så mange år, er det flot, at vi nu får nogle gode og prisvenlige boliger herude i et område, der er præget af en højere indkomstklasse. Der skal være plads til alle, for det er vores sted, lød det fra Karsten Nagel fra arkitektfirmaet Mangor og Nagel.

Efter talerne i teltet rykkede håndværkerne udendørs, hvor en pølsevogn fra Harrys Place holdt klar til at stille sulten.

Det er Domea og Boligselskabet Alliken, der står bag byggerierne, mens Thorman A/S er totalentreprenør.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk