25. august 2019
Familien Anthon Andersens hus på Herslevvej nord for Gevninge har gennemgået en omfattende istandsættelse. Hovedhuset har blandt andet fået skiftet tag, vinduer og døre, mens et nyt nyt anneks også er kommet til.
Familien Anthon Andersens hus på Herslevvej nord for Gevninge har gennemgået en omfattende istandsættelse. Hovedhuset har blandt andet fået skiftet tag, vinduer og døre, mens et nyt nyt anneks også er kommet til.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ægtepar tildelt forskønnelsespris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ægtepar tildelt forskønnelsespris
Opdateret 21. marts 2019 kl. 10:09
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. marts 2019 kl. 10:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gevninge: Et renoveringsprojekt nord for Gevninge er blevet belønnet med en pris.

Ægteparret Anne Anthon Andersen og Mads Anthon modtog for nylig Gevninge Bylaugs forskønnelsespris for istandsættelsen af deres hus på Herslevvej.

"Renoveringsprojektet er gennemført med stor respekt for den stråtækte ejendoms oprindelige byggeskik og med brug af lokalt fremstillede materialer", lyder begrundelsen på det diplom som parret har fået overrakt af Gevninge Bylaugs olderman Sten Bonke.

Og det er to glade modtagere, der nu kan hænge hæderstegnet op i deres nyistandsatte og nu også præmierede hjem.

"Vi er meget glade og stolte, for vi har lagt et stort arbejde i at renovere vores hus og gøre det til det drømmeslot, vi forelskede os i", lyder reaktionen fra Anne Anthon Andersen, der benytter lejligheden til samtidig at rette en tak til naboerne.

"Vi er fulde af taknemmelighed over at være landet i så dejligt et landsbyfællesskab", siger hun.

I dag er det fire år siden familien Anthon Andersen, der også tæller parrets to drenge, flyttede ind i huset på Herslevvej.

Gode råd
Siden dengang har Anne Anthon Andersen og Mads Anthon, der er henholdvis journalist og ingeniør, blandt andet udskiftet husets stråtag såvel som samtlige døre og vinduer, malet udvendigt og installeret nyt køkken. Altid ud fra devisen om at tage et skridt ad gangen.

"Det er ikke nødvendigt at ordne det hele på en gang. Man ser desværre mange projekter ende med et topistandsat hus og en skilsmisse, og netop derfor har vi hvert lagt planer i starten af hvert år for at sikre, at vi også får indlagt pauser", forklarer Anne Anthon Andersen.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk