18. januar 2020
900 adresser i udvalgte områder kan få installeret fibernet. PR-Foto.
900 adresser i udvalgte områder kan få installeret fibernet. PR-Foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 900 udvalgte husstande får etableret fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

900 udvalgte husstande får etableret fibernet
Opdateret 03. juli 2019 kl. 09:04
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 02. juli 2019 kl. 14:54
Af DAGBLADET Roskilde - Lejre Redaktionen/Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gevninge-Lindenborg: TDC etablerer fibernet i Gevninge og Lindenborg og tilbyder gratis tilslutning til omkring 900 adresser i udvalgte områder.

Er man blandt de husstande og virksomheder, der er i de udvalgte områder, kan man fra torsdag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC på www.tdcfiber.dk.

"TDC har forbundet Danmark i 136 år, og vi vil bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Gevninge og Lindenborg. Fibernet er fremtidens bredbånd, og vi vil gerne bidrage til det digitale Danmark ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser til glæde for borgere og virksomheder", siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC, i en pressemeddelelse.

De nødvendige installationer vil blive udført uden beregning, hvis man takker ja. For at gøre brug af den gratis tilslutning kræver det, at man skal købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

"I de områder, hvor vi ruller ud, er bredbåndsmulighederne præget af forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi oplever en massiv stigning i efterspørgslen efter hurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen", siger Henrik Leu Christiansen i pressemeddelelsen.

Ikke så overraskende modtages nyheden om det nye fibernet med stor glæde i Lejres kommunalbestyrelse.

"Vi er taknemmelige, for det er vitalt, at vores digitale motorveje fungerer, hvis vi skal sikre, at det er attraktivt at bo på landet, og at de lokale virksomheder har optimale betingelser", lyder meldingen fra Grethe Nørtoft Saabye (K), formand for Udvalget for Erhverv og Turisme til Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad.

De seneste tal fra staten viser, at 81 procent af hustandende i Lejre Kommune lever op til den nu tidligere regerings ambition om, at samtlige danske hustande skal være udstyret med 100 mb download og 30 mb upload i 2020. Et stykke under landsgennemsnittet på 91 procent.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk