17. september 2021
Trafikanter der oplevede en 19-årig mands vanvidskørsel søndag formiddag bedes tage kontakt til politiet.
Trafikanter der oplevede en 19-årig mands vanvidskørsel søndag formiddag bedes tage kontakt til politiet.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19-årig narkopåvirket bilist kørte vanvidskørsel: Politi efterlyser vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig narkopåvirket bilist kørte vanvidskørsel: Politi efterlyser vidner
Opdateret 02. august 2021 kl. 14:40
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 02. august 2021 kl. 14:31

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser vidner til en ung vanvidsbilists hensynsløse kørsel i narkopåvirket tilstand på Holbækmotorvejen og andre dele af Sjælland søndag formiddag.

Opfordringen fra ordensmagten kommer, efter den 19-årige mand, der er fra Vig, mandag formiddag er fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling efter en lang køretur på flugt fra politiet, hvor adskillige andre trafikanter undervejs var i fare for at blive påkørt. Manden er nu varetægtsfængslet frem til den 26. august.

Politiet er interesseret i at tale med trafikanter, som er blevet ramt, generet eller har været i fare i forbindelse med den 19-åriges kørsel. Bilister eller andre trafikanter, som er blevet ramt/snittet i forbindelse med den farlige kørsel bedes kontakte politiet. Det gælder også trafikanter, som har måttet foretaget undvigemanøvre for at undgå, at blive ramt. Politiet understreger, at vidneforklaringer i vigtige i forhold til at få belyst sagen, at man bedes derfor ringe 114, hvis man har bevidnet den unge mands hasarderede kørsel.

Biljagten begyndte på Holbækmotorvejen ved Gevninge, hvor politiet fik meldinger om, at en bil kørte hasarderet med retning mod Roskilde.

En årvågen borger fulgte dog efter og takket være hjælpen, fik politiet kontakt til køretøjet ved udfletningen til Ballerup. Den mandlige fører valgte dog at ignorere ordensmagtens anvisninger og satte tværtimod farten op i et forsøg på at flygte via E20 i sydgående retning.

Ved Bjæverskov forsøgte en patruljebil at overhale manden i et forsøg på at bringe ham til standsning. Det mislykkedes dog, da den unge flugtbilist påkørte patruljebilen.

Først ved Slagelse fik politiet standset bilisten, da to patruljer i fællesskab fik lukket flugtbilen inde mellem sig. Den 19-årige bilist og en 20-årig mandlig passager blev anholdt. De var begge narkopåvirkede, og den 19-årige blev derfor sigtet for narkokørsel.

Politiet beslaglagde desuden bilen med henblik på konfiskation i sagen om vanvidsbilisme. Den 20-årige passager fra Holbæk, blev sigtet for at overtræde knivloven, da han er mistænkt for at have smidt en kniv ud af vinduet på bilen i forbindelse med flugten.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk