21. januar 2020
Den konservative folketingskandidat i Fredensborgkredsen, Rasmus Jarlov, er nu også blevet opstillet for partiet i Frederikssundkredsen.
Den konservative folketingskandidat i Fredensborgkredsen, Rasmus Jarlov, er nu også blevet opstillet for partiet i Frederikssundkredsen.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus Jarlov (K) stiller op i to kredse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Jarlov (K) stiller op i to kredse
Opdateret 04. december 2013 kl. 14:52
Frederikssund KV17 - 21. februar 2013 kl. 16:37
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund: Fredensborg-kredsens konservative folketingskandidat Rasmus Jarlov stiller også op i Frederikssund-kredsen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De Konservative valgte tirsdag aften 35-årige Rasmus Jarlov som ny folketingskandidat i Frederikssundkredsen, der består af Frederikssund og Halsnæs kommuner.

Partiet har med nye vedtægter åbnet for, at en kandidat kan have mere end én kreds. Jarlov er nu den eneste konservative kandidat med to kredse i Nordsjælland.

- Det styrker kun mig, at jeg har en større opbakning i stedet for kun én kreds. Vi står til at få ét mandat i Nordsjælland, og så behøver vi ikke at have fem suppleanter, siger Rasmus Jarlov, der sad i Folketinget for Konservative i 2010-2011.

Den dobbelte kreds-indehaver, der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation og bor ved Bellahøj i København, vil arbejde for, at Nordsjælland bliver husket, når der skal laves trafikforlig på Christiansborg.

- Det er vigtigt, at der er lokale stemmer, der kæmper for broer, tunneller og motorveje i Nordsjælland, så området kan blive bundet bedre sammen med hovedstden, og alle trafikmidler ikke går til motorveje i Jylland, fastslår Rasmus Jarlov.