17. maj 2021
Efter fire års kamp for forsamlingshuset Zone på Bækgårdsvej i Borup har Frank Poulsen nu givet op. Derfor overvejer han, om lokalerne skal udlejes eller sælges, ligesom han vil drøfte perspektiverne i et muligt søgsmål mod kommunen med sin advokat. Billedet her er fra april 2016. Foto: Thomas Olsen
Efter fire års kamp for forsamlingshuset Zone på Bækgårdsvej i Borup har Frank Poulsen nu givet op. Derfor overvejer han, om lokalerne skal udlejes eller sælges, ligesom han vil drøfte perspektiverne i et muligt søgsmål mod kommunen med sin advokat. Billedet her er fra april 2016. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zone-ejer overvejer søgsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zone-ejer overvejer søgsmål
Køge - 13. september 2019 kl. 19:34
Af Anders Fallesen

Otte dage efter at Klima- og Planudvalget vendte tommelfingeren ned til lokalplanforslaget, der skulle tillade forsamlingshuset »Zone« at genåbne i Borup, grubler en desillusioneret Frank Poulsen nu over, hvad næste træk skal være.

arrow Læs også: Forsamlingshus: Politikerne stemmer nej til deres egen lokalplan

Som præsenteret i DAGBLADET i sidste uge har han opgivet nogensinde at drive forsamlingshuset på Bækgårdsvej igen efter fire års tvist med kommunen og naboer til forsamlingshuset. Sagen har fået megen opmærksomhed lokalt, og trods mange opfordringer i ugens løb til at føre kampen videre, har han besluttet sig for, at det er slut med Zone.

Nu agter Frank Poulsen sammen med sin advokat at gå i tænkeboks i forhold til eventuelle juridiske skridt.

- Jeg vil ikke lægge sag an mod kommunen for enhver pris, men der er blevet begået en del fejl og indgået nogle aftaler, som man er rendt fra, siger han.

Fra kommunen har det ved flere lejligheder lydt, at der ikke er begået fejl i sagsbehandlingen. Planklagenævnet besluttede i sommeren 2017, at der ikke måtte drives forsamlingshus på grunden, selv om forvaltningen ellers forinden havde vurderet, at der godt kunne dispenseres fra den gældende lokalplan. Dengang sagde Torben Nøhr, direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen, følgende DAGBLADET:

- Vi har ikke begået nogen fejl. Der er tale om en vurdering, hvor vi mente, at der godt kunne dispenseres, og samtidig var der jo også et meget stort politisk ønske om at give en tilladelse til den ansøgte dispensation. Det er Planklagenævnet så uenig med os i, og den beslutning er endelig. Den må vi så bare tage til efterretning, sagde forvaltningsdirektøren i juli 2017.

arrow Omstridt forsamlingshus: Naboer får ret men klagerne afvises
03. september 2019 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:34
arrow Strid om forsamlingshus fortsætter ufortrødent
25. juni 2019 kl. 14:59 Opdateret: kl. 13:53
arrow Frank Poulsen ønsker kun fred og ro omkring forsamlingshuset
08. maj 2019 kl. 13:11 Opdateret: kl. 11:40
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk