12. december 2017
Billede
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vred mand krævede penge og mad af bilist på Vestmotorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vred mand krævede penge og mad af bilist på Vestmotorvejen
Køge - 20. marts 2017 kl. 10:52
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En vred mand forsøgte tidligt lørdag morgen at standse bilister på Vestmotorvejen ved Bjæverskov.

Klokken 5.50 blev en bilist standset af manden, der gik rundt midt på motorvejen. Manden var ophidset og havde krævet at få nogle penge af bilisten, der gav ham penge og lidt mad, skriver DAGBLADET Køge.

Da politiet lidt efter kom til stedet, gik manden - en 36-årig mand fra Rødovre - stadig rundt på motorvejen. For at undgå at han kom til skade, blev han kortvarigt frihedsberøvet og fjernet fra motorvejen. Ved en undersøgelse af mandens ejendele fandt politiet en urtekniv, som han ikke noget anerkendelsesværdigt formål til. Politiet sigtede den 36-årige for overtrædelse af knivloven.

Årsagen til, at han befandt sig på motorvejen, var, at han var blevet sat af en kammerats bil, da de blev uvenner. Politiet skal nu undersøge omstændighederne ved den aggressive adfærd over for bilisten nærmere for at kunne afgøre, om den 36-årige skal sigtes for yderligere i den anledning.

Senere lørdag var den gal igen på Vestmotorvejen ved Bjæverskov.

Her forsøgte flere personer klokken 12.56 at standse biler på tilkørselsrampen ved tilkørsel 33 på Vestmotorvejen. Personerne kørte i en sølvgrå BMW 5 på gule udenlandske nummerplader

- Vi opfordrer til, at man ikke standser under lignende omstændigheder, da det ofte er starten på et tyveri af den ene eller anden art. Ring til politiet med det samme, så vi har en chance for at komme ud og undersøge, om de pågældende er lovligt i landet, eller der i øvrigt er ting af politimæssig interesse omkring personerne, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk