17. april 2021
Indsamlingsleder Guri Bøtting ser frem til Kræftens Bekæmpelses årlige indsamling søndag 11. april.
Indsamlingsleder Guri Bøtting ser frem til Kræftens Bekæmpelses årlige indsamling søndag 11. april.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vis flaget med Kræftens Bekæmpelse på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vis flaget med Kræftens Bekæmpelse på søndag
Køge - 07. april 2021 kl. 19:08

For min mor. Fordi jeg fik hjælp. For kræftforskningen. På små flag hæftet på tøjet, kan indsamlere til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling søndag 11. april skrive, hvorfor netop de har valgt at støtte op. For vi har alle sammen en grund til at vise flaget for kræftsagen.

Hver tredje dansker får nemlig kræft inden vi fylder 75 år, så de fleste får sygdommen ind på livet på et eller andet tidspunkt. Og i år er der endnu mere brug for opbakningen fra de mange indsamlere:

- 2020 har været et hårdt år for os alle. Men for mennesker ramt af alvorlig sygdom som kræft, har det været hårdt i særdelshed. Mange har levet isoleret, turen på hospitalet til undersøgelser, svar og behandlinger er foregået alene, og den usikkerhed, som coronaen har bragt med sig, har sat dybe spor hos mange patienter og pårørende. Kræft holder ikke pause, selvom der er corona, så også i år har vi brug for en masse indsamlere til at støtte op om kræftsagen, siger Guri Bøtting, som er indsamlingsleder i Køge Kommune.

Coronasikker indsamling
Indsamlingen kommer til at foregå både fysisk og digitalt, og den bliver afholdt efter alle myndighedernes anbefalinger.

l Køge glæder indsamlingsleder Guri Bøtting sig til årets indsamling og siger, at Landsindsamlingen handler om andet og mere end at samle penge ind.

- På denne dag står befolkningen sammen og viser deres støtte og opbakning til alle kræftpatienter og pårørende. Mange indsamlere er selv berørt af kræft på den ene eller anden måde, så det er en mærkedag, som vi hvert år ser frem til, siger Guri Bøtting.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen. Du kan dele din oplevelse på sociale medier med #Visflaget.

I Køge Kommune er der i skrivende stund 230 indsamlere, men der er stadig ledige ruter - blandt andet i Ellemarken, Herfølge, Algestrup, Lellinge, Karlemoseparken og Søparken. Meld dig som indsamler på 7024 2021 eller gå ind på www.indsamling.dk.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk