25. marts 2019
Fotos: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Fotos: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Julemanden til vands, på hjul og i højden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Julemanden til vands, på hjul og i højden
Køge - 30. november 2018 kl. 18:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først ankom han til Køge Marina med båd. Derefter hoppede han ombord i en åben vogn, og så nåede han også en tur højt til vejrs.

Det var ikke kun børnene, som fik en dejlig begyndelse på julen i Køge. Julemanden havde valgt at sætte god tid af til at servicere Køges borgere, da juletræerne på marinaen og Torvet skulle tændes fredag eftermiddag.

Sneen udeblev, men derudover manglede der ikke noget for at skabe en god julestemning i byen. Og når juletræet på Torvet skal tændes, er det altid et tilløbsstykke. Torvet var proppet med børn og voksne, og de skulle væbne sig med lidt tålmodighed inden der kom lys i det store juletræ.

Hele fire gange måtte børnene tælle ned fra ti inden træet kom til at funkle. Julemanden var hejst til vejrs i en kran, så kan kunne trykke på de rigtige knapper og samtidigt kaste karameller ud til børnene.

Da han job var vel udført, overtog borgmester Marie Stærke mikrofonen og lagde op til eftermiddagens lille overraskelse - en helt ny julesang, som blev opført er komponisten, tekstforfatteren og sangeren Kim Schwartz. For hvad var mere end naturligt end at den nye julesang om jul på Køge Torv kom fra hans hånd. En fin iørehænger, som oser af julehygge, og hvor overskuddet fra sangen går til 125 værdigt udsatte borgere i kommunen. Og som han sang »Nu´ det jul på Køge Torv«.

Intet kunne være mere rigtigt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk