25. november 2017
Socialdemokraternes Lissie Kirk glæder sig meget over, at der nu investeres i alt fem millioner kroner flere velfærdsprojekter, der alle har et forebyggende islæt. Foto: Trine Møller Pedersen
Socialdemokraternes Lissie Kirk glæder sig meget over, at der nu investeres i alt fem millioner kroner flere velfærdsprojekter, der alle har et forebyggende islæt. Foto: Trine Møller Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velfærdsløft med blik på forebyggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velfærdsløft med blik på forebyggelse
Køge - 16. april 2017 kl. 16:54
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gode intentioner fra sidste års budgetaftale realiseres nu i en række velfærdsinvesteringer, som byrådet har givet håndslag på, skriver DAGBLADET.

Der er derfor investeringer på vej til etablering af boliger til psykisk sårbare unge, ligesom der afsættes penge til fokus på førstegangsforældre og deres nyfødtes trivsel, hjælpemidler i svage borgeres eget hjem, børnetandplejen og mere koordinerende og strømlinet sagsbehandling.

Det beløber sig i fem millioner kroner; penge, som er et engangsbeløb afsat i budget 2017. At det nu føres ud i livet, glæder ikke overraskende Socialdemokraterne, der fremsatte forslaget om velfærdsinvesteringspuljen.

Lissie Kirk, medlem af Social- og Sundhedsudvalget, fortæller i et skriftligt svar, at hun og hendes parti er særligt glade for, at der afsættes penge til at etablere bolig- og opgangsfælleskaber for psykisk sårbare unge, som får hjælp og støtte til at stå på egne ben:

- Vi mener, at det vil være med til at give de unge de bedste forudsætninger til et unge- og voksenliv, og ikke mindst at de fortsat vil have deres hverdag i lokalområdet sammen med kammeraterne. Det, vi særligt hæfter os ved, er helheden i bolig, støtte i hverdagen, og i særdeleshed sammenhængen til et fritidstilbud, som de unge oftest kender i forvejen. Det er en forebyggende indsats, hvor de unge støttes i senere at blive herre eller kvinde i eget liv, altså at kunne bo selv uden støtte, klare hverdagslivet, uddannelse og hvad der ellers hører til det at være ung og voksen, skriver Lissie Kirk blandt andet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk