15. august 2020
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge beboere tæver hinanden med boldtræ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge beboere tæver hinanden med boldtræ
Køge - 03. december 2019 kl. 10:01
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 19-årig mand bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag formiddag og sigtet for grov vold. Også en 18-årig mand er sigtet i sagen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

De to unge mænd er begge beboere på en døgninstitution i Herfølge. Mandag aften brød en stridighed, der har varet en uges tid ud i lys lue imellem dem.

Uge lang strid

I løbet af mandagen havde den 18-årige slået den 19-årige med hånden, uden at det udviklede sig yderligere. Senere havde den 18-årige banket på en væg ind til den 19-åriges værelse med et bat, hvilket gjorde den 19-årige så sur, at han truede med en kniv. Den 18-årige slog med battet og ramte den 19-årige på armen, hvorefter de røg i slagsmål med hinanden. Herunder lykkedes det den 19-årige at få fat i battet, som han brugte til at slå modparten med.

Efter anholdelsen fandt politiet fire ulovlige knive på den 19-åriges værelse. Begge anholdte blev tilset af en læge på et sygehus, inden de blev sigtet for grov vold og også overtrædelse af knivloven for den 19-åriges vedkommende.

Den 18-årige blev løsladt efter afhøring, mens den 19-årige forblev i politiets varetægt, idet han tirsdag vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling, så han ikke kan påvirke parter i sagen, og fordi han tidligere er dømt for vold.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk