15. oktober 2021
Ny underskriftsindsamling til fordel for 13-årige Mint, der senest mandag skal forlade Danmark og dermed udvises til Thailand, blev torsdag eftermiddag sat i gang. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Ny underskriftsindsamling til fordel for 13-årige Mint, der senest mandag skal forlade Danmark og dermed udvises til Thailand, blev torsdag eftermiddag sat i gang. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underskriftsindsamling: Lad Mint blive i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underskriftsindsamling: Lad Mint blive i Danmark
Køge - 04. oktober 2018 kl. 16:31
Af Anders Fallesen

Torsdag eftermiddag satte folkene bag Facebook-gruppen »Lad Mint blive i Danmark« en digital underskriftsindsamling i gang til fordel for den 13-årige pige, skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Mint-lov vedtaget: - Fornuften har sejret

I forgårs slog en afgørelse fra Udlændingenævnet fast, at den 13-årige pige skal udvises af Danmark, da man ikke vurderer, at hun kan opnå tilstrækkelig stor tilknytning til Danmark, og da hendes integration derfor ikke vurderes til at kunne blive vellykket.

Ikke overraskende er folkene bag Facebook-gruppen »Lad Mint blive i Danmark« uenige i vurderingen.

Torsdag eftermiddag satte man derfor gang i en digital underskriftsindsamling. Herunder følger teksten fra oplægget i underskriftsindsamlingen:

»Mint er 13 år. På mandag skal hun forlade Danmark. Hendes mor og lillebror må blive i Danmark, men hun skal alligevel forlade landet, da Udlændingestyrelsen ikke mener hun er integrerbar. Regeringens, DF's og Socialdemokratiets lov om integrationsvurdering af børn viser igen sin absurditet. Mints Bonusfar er dansk statsborger, og han er endnu en af de uskyldige danske statsborgere, som må flygte fra Danmark til enten Sverige eller Tyskland (eller et helt tredje land) for at kunne være med sin familie. Manden har aldrig gjort noget galt - andet end at gifte sig med en udlænding uden for EU.

En person, som er ikke vestlig, og som ifølge Mette Frederiksen er Danmarks største problem. Mints skole siger god for hende. Hendes lillebror og mor må være her. Det er så trist, så trist og helt uforståeligt. Udlændingeministeriet mener, at Mint bare kan bo med sin far i Thailand. En far, der lider af psykisk sygdom. Det er så langt ude, at man ikke kan forsvare det. På mandag skal Mint være ude. Og igen bliver en familie splittet ad.

Gør en forskel ved at råbe Christiansborg op, råbe Danmark op - ved at underskrive underskriftindsamling. Kærlighed kender ingen grænser - danskere skal kunne bo i Danmark med deres familie. NU! Lad denne underskriftsindsamling være startskuddet på en ændring af gældende lovgivning, hver menneske er individuelt, hvor sag er forskellig og alle sager, som denne bør behandles individuelt og personligt,« lyder det i oplægget

Man kan underskrive ved at klikke på nedenstående link:

arrow Lov er vedtaget: Nu kan Mint blive i Danmark
19. december 2019 kl. 10:18 Opdateret: kl. 11:05
arrow Møde: Mattias Tesfaye fortæller om udlændingepolitikken
17. november 2019 kl. 15:29 Opdateret: kl. 14:58
arrow Mints papfar tager hatten af for politikere trods udvisning
15. november 2019 kl. 00:13 Opdateret: kl. 19:14
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk