23. september 2020
Den ældre dame fik besked på at holde øje med vandet på badeværelset - imens løb tricktyvene med hendes pengeskab. Foto: Jens Wollesen
Den ældre dame fik besked på at holde øje med vandet på badeværelset - imens løb tricktyvene med hendes pengeskab. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyve snød 74-årig og løb med pengeskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve snød 74-årig og løb med pengeskabet
Køge - 08. november 2019 kl. 10:46
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 15.24 torsdag eftermiddag anmeldte en 74-årige kvinde fra Emilievej i Køge, at hun kort tid inden havde fået uventet besøg af en fremmed mand.

Manden oplyste, at han komme fra NESA og i den anledning skulle kontrollere vandrørene på badeværelset. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Han gik sammen med den 74-årige ud på badeværelset, hvor vandhaner og en bruser blev åbnet.

Den 74-årige blev bedt om blive på badeværelset for at holde øje med, om vandet skiftede farve.

Manden forlod badeværelset, men da den 74-årige hørte ham snakke med en anden mand, fik hun en mistanke om, at noget var galt.

Hun konstaterede, at manden nu var nu forsvundet, og at et pengeskab, der blandt andet indeholdt kontanter og kvindens pas, var blevet stjålet.

Den fremmede mand blev beskrevet som: ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 170-175 cm høj, spinkel med sort hår. Han talte dansk med accent og var iført mørk jakke og mørke bukser.

Politiet kørte til området for at lede efter manden, men fandt ham ikke, så man hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området. Ring på telefon 114 med oplysninger i sagen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk