20. november 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træt af postnummer-bøvl: Ringsted skal ud af Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træt af postnummer-bøvl: Ringsted skal ud af Køge
Køge - 09. februar 2018 kl. 13:46
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sagen er ikke helt så dramatisk, som den måske lyder til - og så alligevel. En ganske pæn del af borgerne i Køge Kommune hører nemlig under postdistrikt 4100 Ringsted, og det skaber en del logistiske problemer i hverdagen, hvilket de berørte borgere har været trætte af ganske længe. Det skriver DAGBLADET Køge.

For en ting er forkert postlevering og den slags, men noget helt andet og meget mere alvorligt er, at de samme borgere risikerer at blive sendt til det forkerte sygehus, hvis de for eksempel bliver akut syge, fordi der bliver sendt en ambulance med meldingen om, at det er en borger i område »4100« - og de hører pr. automatik til Slagelse Sygehus.

- Jeg har efterhånden hørt fra så mange Køge-borgere, der bor i 4100-området, at det giver store problemer, siger Ken Kristensen, der sidder i udvalget for Venstre.

- Specielt omkring indlæggelser på sygehuset, hvor for eksempel akut-patienter oplever, at de bliver kørt til Slagelse Sygehus, fordi meldingen lyder på en borger i 4100 Ringsted.

- Og det er jo helt skørt og kan i værste fald være livstruende, at de skal transporteres næsten tre gange så langt i forhold til Køge Sygehus, siger han.

Derfor vil et enigt klima- og planudvalg nu ansøge PostNord om et få ændret postnumrene - og dermed er der også håb for borgerne i Ejby, som er mere end trætte af at høre under Ll. Skensveds postnummer.

I Køge Kommune er der for øjeblikket 11 forskellige postnumre at holde styr på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk