8. juli 2020
Midt -og Vestsjællands politi er massivt til stede i Køge, hvor der har været et skyderi tirsdag den 29. januar 2020.nDet oplyser vagtchefen hos Midt -og Vestsjællands politi. Skyderiet er sket i et boligkvarter påParkvej. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2020)
gallery icon

Se billedserie

Midt -og Vestsjællands politi er massivt til stede i Køge, hvor der har været et skyderi tirsdag den 29. januar 2020.nDet oplyser vagtchefen hos Midt -og Vestsjællands politi. Skyderiet er sket i et boligkvarter påParkvej. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2020)
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To personer er ramt af skud: En hårdt såret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To personer er ramt af skud: En hårdt såret
Køge - 29. januar 2020 kl. 05:44
Af Joe Kniesek/Katrine Wied/Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag aften var politiet massivt til stede i og omkring Parkvej, der er en vej i boligkvarteret Ellemarken, fordi der var blevet affyret flere skud. Det bekræfter vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi.

To mænd på henholdsvis 26 og 31 år er blevet ramt af skud, og en af dem er hårdt såret.

Politiet fik anmeldelsen om skyderiet klokken 20.27. Lidt før midnat lyder meldingen, at politiet fortsat er talstærkt til stede i området.

Desuden er tekniske undersøgelser og efterforskning i gang.

Efter skyderiet er en bil fundet udbrændt i Greve, hvilket politiet også undersøger. Det er dog uvist, om bilen har noget at gøre med skudepisoden i Køge.

Da sn.dk taler med vagtchefen ved Midt og Vestsjællands Politi lyder meldingen, at man forventer at kunne give en ny opdatering om skyderiet onsdag formiddag. Før da vil vagtchefen ikke udtale sig.

arrow Læs også: EL og LA kritiserer tvangsflytning: - Det er billigere at forebygge
Anden skudepisode på en uge

Det er ikke mere end en uge siden, at der sidst blev løsnet skud i Køge. Tirsdag i sidste uge blev en 17-årig mand fra Greve ramt af skud på Karlemosevej. Den 17-årige mand overlevede skuddet.

Politiets efterforskning har vist, at den 17-årige mand ikke er registreret som bandemedlem. Men han er blevet truffet i Greve sammen med kendte bandemedlemmer i forbindelse med en visitationszone i Greve.

Undersøger banderelation

Politiet har tidligere oplyst til DAGBLADET Køge, at man efterforsker bredt, men at man også har muligheden for, at der kan være en relation til bandekriminalitet for øje.

Torsdag aften var der en skudepisode i Gersagerparken i Greve, hvor der blev affyret skud mod to mænd, som sad i en bil. Ingen af mændene blev ramt. Politiet har siden efterforsket, om der er en forbindelse mellem de to skudepisoder.

- Vi har ingen konkrete holdepunkter for, om der er nogen sammenhæng eller om det er en tilfældighed, at der med to døgns mellemrum bliver skudt både i Køge og i Greve, sagde pressetalsmand for politiet, Martin Bjerregaard, torsdag til DAGBLADET Køge.


Foto: presse-fotos.dk

Foto: presse-fotos.dk
arrow Kielgast: - Et langt sejt træk at ændre beboersammensætningen
21. februar 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 14:44
arrow SF vil skærpe kontrollen med løsladte bandemedlemmer
20. februar 2020 kl. 14:39 Opdateret: kl. 14:39
arrow Beboerformand kalder tvangsflytning for »en rigtig dårlig idé«
19. februar 2020 kl. 18:22 Opdateret: kl. 14:37
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk