16. september 2021
?Kvæler? er en krimi om hævn, ondskab og dødsangst og er Janni Pedersen og Kim Fabers tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.
?Kvæler? er en krimi om hævn, ondskab og dødsangst og er Janni Pedersen og Kim Fabers tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesforfattere signerer ny krimi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesforfattere signerer ny krimi
Køge - 02. august 2021 kl. 15:22

Køge Boglade i Nørregade kan mandag den. 9. august fra klokken 14.30 til 15 præsentere et sandt stjernepar blandt danske krimiforfattere, når Janni Pedersen og Kim Faber signerer deres nyeste værk "Kvæler".

"Kvæler" er en krimi om hævn, ondskab og dødsangst og er tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker. Efter sit eksil i Sandsted er Martin Junckersen tilbage i København. Han er ved at blive skilt fra sin kone og er endegyldigt rykket ud af Kartoffelrækkerne og ind i en lille lejelejlighed i Nordvest. Helbredet er heller ikke det bedste.

Han er netop vendt tilbage til Personfarlig efter en alvorlig operation, da en ung kvinde findes dræbt på Amager Fælled. Hun er blevet kvalt og efterladt halvnøgen og skændet i et buskads. Hendes tøj er pænt lagt sammen på jorden ved siden af liget. Der er ingen oplagte spor at gå efter. Intet dna. Men drabet prikker til noget i Juncker. Ti år tidligere efterforskede han en lignende sag, men fandt aldrig gerningsmanden. Nu kan han ikke frigøre sig fra tanken om, at det kan være den samme morder.

Kim Faber og Janni Pedersen debuterede i 2019 med 'Vinterland', der blev shortlistet til BogForums debutantpris. Året efter kom "Satans sommer". Janni Pedersen er til daglig studievært på TV 2 og blev for anden gang kåret som Årets Nyhedsvært af Billed-Bladets læsere i 2020.

Kim Faber er tidligere journalist på Politiken, hvor han har arbejdet som blandt andet nyheds- og kulturreporter i 25 år. Han har i dag helliget sig forfattergerningen. Parrets serie om Juncker er solgt til udgivelse i flere lande.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk