18. september 2021
Dennis Nielsen og Din Tøjmand inviterer alle kunder til at deltage i tøjforretningens store fødselsdagskonkurrence. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Dennis Nielsen og Din Tøjmand inviterer alle kunder til at deltage i tøjforretningens store fødselsdagskonkurrence. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort jubilæumslotteri hos Din Tøjmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort jubilæumslotteri hos Din Tøjmand
Køge - 15. september 2021 kl. 12:16
Af Martin Rasmussen martin.s.rasmussen@sn.dk

Der er fine chancer for at vinde flotte præmier hos tøjforretningen Din Tøjmand i Torvebyen i den kommende tid.

Din Tøjmand udlodder nemlig en lang række præmier til en samlet værdi af mere end 30.000 kroner i anledning af sin 11 års fødselsdag, og alle vinderne udtrækkes i forbindelse med et stort præmieshow i forretningen 9. oktober klokken 14.30.

- Nu tager vi revanche for, at vores 10 års fødselsdag blev ramt af coronaen, så vi har en masse vilde tilbud, og lodtrækningen om præmier plejer også at være et kæmpe tilløbsstykke, fortæller indehaver Dennis Nielsen fra Din Tøjmand, som plejer at have hele forretningen fuld af kunder til fødselsdagslodtrækningen, som er blevet en årlig tradition.

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Alle, der hos Din Tøjmand i Køge i den kommende tid, deltager nemlig automatisk i lodtrækningen om de mange flotte præmier. Alle køb, der bliver foretaget i forretningen i perioden fra torsdag 16. september til og med lørdag 9. oktober bliver registeret med kundens navn på en kopibon. Alle bonerne bliver derefter samlet i en kasse, og lørdag 9. oktober bliver der trukket lod blandt samtlige køb.

Der er godt 30 præmier på højkant med en gennemsnitsværdi på den flotte side af 1000 kroner, og dertil kommer gode fødselsdagstilbud i forretningen gennem hele konkurrenceperioden.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk