27. juli 2021
Kunstneren Christian Elovara Dinesen står bag et 900 kvadratmeter stort maleri, som fylder hele banen i Boldburet på Rishøjvej.
gallery icon

Se billedserie

Kunstneren Christian Elovara Dinesen står bag et 900 kvadratmeter stort maleri, som fylder hele banen i Boldburet på Rishøjvej.
Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor kunst i boldburet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor kunst i boldburet
Køge - 14. september 2015 kl. 16:00
Af Katrine Wied

Det er næsten 900 kvadvdratmeter stort og fylder hele banen i boldburet på Rishøjvej i Ølsemagle. Lørdag blev Køges største maleri indviet lørdag. Det er skabt af kunstner Christian Elovara Dinesen i samarbejdet med børn og voksne, som bor i området omkring boldburet. Det skriver DAGBLADET Køge.

Værket er et led i projektet Placemaking, som er en del af Kulturmetropol Øresund.

- Billedet viser den demografiske sammensætning, som bor i området. Jeg fik en undersøgelse fra Køge Kommune, som ved hjælp af farver viste, hvordan områdets beboere var sammensat ud fra blandt andet alder, beskæftigelse og børn. Den syntes jeg var spændende. Den sagde meget om området, men alligevel ikke noget som helst, siger Christian Elovara Dinesen.

Selve indvielsen blev foretaget af formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Anette Simoni.

- Vi er med i Kulturmetropol Øresund og vi synes, at det kunne være spændende at finde en måde vi kunne forny området. Der var den triste og grå boldbane oplagt. Jeg håber, at boldbanen dermed er blevet til et særligt sted i kvarterets bevidsthed og at stedet kan være med til at give kvarteret karakter og identitet, siger Anette Simoni.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk