24. november 2017
Akivfoto
Akivfoto
Foto: Lars Ole Andersen / Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjal to biler - var skyld i trafikuheld og anholdt efter biljagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjal to biler - var skyld i trafikuheld og anholdt efter biljagt
Køge - 14. september 2017 kl. 10:32
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 38-årig mand fra Herfølge blev onsdag anholdt hele to gange af politiet.

Første gang kort efter kl. 13, hvor en politipatrulje bemærkede en personbil, som var meldt stjålet i Hvidovre i mandags, køre ad Københavnsvej ved Stensbjergvej.

Bag rattet sad den 38-årige mand fra Herfølge, som blev anholdt og sigtet for uberettiget brug af den stjålne personbil.

Han var i øvrigt i forvejen frakendt kørekortet, så han blev også sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Politiet løslod den anholdte kl. 14.30.

Klokken 16.44 anmeldte en 76-årig mand fra Roskilde, at han var part i et færdselsuheld i lyskrydset Vordingborgvej-Søndre Viaduktvej.

Han havde ventet ved rødt lys, men var blevet påkørt af en varebil, som derefter var kørt fra stedet.

Flugtbilisten, der var kørt i retning mod centrum i Køge, var i forbindelse med flugten bakket ind i en bagfra kommende bus. Der skete kun mindre materiel skade på de involverede køretøjer.

Politiet kunne ud fra den 76-åriges oplysnminger konstatere, at den pågældende varebil var meldt stjålet i mandags i Hvidovre.

Flere patruljer ledte efter varebilen, som man så mødte kørt før klokken 17.30 på Østre Banevej i retning mod Værftsvej.

Efter en kort biljagt fik politiet standset vognen ganske udramatisk, og betjentene kunne anholde den samme 38-årig mand fra Herfølge, der var blevet løsladt tidligere på dagen.

Den anholdte blev nu sigtet igen for uberettiget brug af varebil, kørsel i frakendelsestiden samt for at forårsaget færdselsuheldene i krydset Vordingborgvej-Søndre Viaduktvej.

Den anholdte blev i løbet af aftenen løsladt og kan nu afvente flere sager til det retsmøde, som han vil blive indkaldt til på et senere tidspunkt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk