18. juni 2019
Den velbesøgte kiosk på Køge Station skal på et tidspunkt flyttes over på den anden side af gaden, men det er stadig uvist hvornår.
gallery icon

Se billedserie

Den velbesøgte kiosk på Køge Station skal på et tidspunkt flyttes over på den anden side af gaden, men det er stadig uvist hvornår.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stationens kiosk flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stationens kiosk flytter
Køge - 08. februar 2019 kl. 14:52
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er meningen, at den nuværende 7-Eleven-kiosk på stationen i Køge skal flyttes over på en ny plads under stationsbroen, som en del af Køge Kyst-projektet. Men det ligger endnu ikke fast, hvornår der skal være flyttedag - og det bliver måske ikke foreløbig, fortæller Tove Frederiksen, projektdirektør hos Køge Kyst.

- Der kommer en kiosk under trappen, men vi er nødt til at koordinere og tilrettelægge selve byggeriet med andre projekter i området, fortæller hun med henvisning til blandt andet den planlagte omlægning af områdets flisebelægning.

Tove Frederiksen forklarer, at grunden under den del af broen allerede ér solgt til TK Development under betingelse af, at Køge Kyst opfører den nye kioskbygning.

Den nye kiosk bliver med indgangsparti mod stationsområdet med de samme funktioner som i dag. Det bliver dog en »rigtig« kiosk, hvor man kan gå ind og blive betjent. Når det hele er på plads, vil det ikke tage så lang tid igen at få bygningen på plads.

Det er DSB der skal tage stilling til, om den nuværende bygning på stationen skal bevares eller rives ned.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk