29. oktober 2020
Der er sat plads af til springvandet på Stationspladsen, men der går stadig en rum tid, før det kommer. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Der er sat plads af til springvandet på Stationspladsen, men der går stadig en rum tid, før det kommer. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Springvandet kommer - men ikke lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Springvandet kommer - men ikke lige nu
Køge - 25. september 2020 kl. 18:58
Af Torben Thorsø

Mange mennesker går hver dag forbi den lille indhegning på Stationstorvet, hvor der er gjort plads til »Vandkunsten« af billedkunstneren Pontus Kjerrman. Man må dog væbne sig med lidt tålmodighed, hvis man igen vil nyde springvandet.

Selvom der nu er støbt en platform til værket, så skal brolæggerne i området lidt længere væk før det er forsvarligt at sætte skulpturen op.

Det fortæller Lene Jensen fra Køge Kyst, der står for arbejdet.

- Der må ikke være vibrationer i området, når det sættes op, så vi venter til arbejdet med belægningen er kommet længere ned i Strædet, siger hun og forklarer, at selvom fliserne ligger skævt i forhold til den støbte platform, så skal det nok blive godt og flot i sidste ende.

- Det har ikke været muligt at tegne sig ud af, hvordan platformen skulle udformes fuldstændig. Men nu har vi et godt afsæt for det videre arbejde, når fagfolkene skal sætte springvandet på plads, forklarer hun.

Der er ikke noget præcist bud på, hvornår Vandkunsten igen vil komme til ære og værdighed.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk