25. januar 2021
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fået 85 nye henvendelser, siden de tirsdag frigav nye oplysninger om en lys Hyundai i30, magen til denne, som er set på Korsør Station den 10. juli 2016, hvor 17-årige Emilie Meng forsvandt. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fået 85 nye henvendelser, siden de tirsdag frigav nye oplysninger om en lys Hyundai i30, magen til denne, som er set på Korsør Station den 10. juli 2016, hvor 17-årige Emilie Meng forsvandt. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spor om Hyundai giver 85 nye henvendelser om Emilie Meng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spor om Hyundai giver 85 nye henvendelser om Emilie Meng
Køge - 21. juni 2017 kl. 12:21
Af Katrine Wied

Det er strømmet ind med henvendelser fra borgerne, siden Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tirsdag frigav oplysninger om en lys Hyundai i30, der blev set ved Korsør Station om natten den 10. juli 2016, da Emilie Meng forsvandt. Indtil nu har politikredsen modtaget 85 henvendelser. Det skriver DAGBLADET Køge.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

- Vi vurderer henvendelserne indledningsvis. Noget har vi hørt om, noget vedrører ting, som vi med det samme kan sige ikke relevant, og så er der en del tilbage, som skal undersøges nærmere. Så om det kan bringe os videre i efterforskningen, vil vi arbejde videre med, siger efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det er overvågningsbilleder fra Korsør Station, som indtil nu har været for utydelige til, at politiet kunne bruge dem. Men nu er de blevet renset af en udenlandsk ekspert.

- Det er et meget langt forløb, dels er der et forsøg på at rense videoen, dels er der lavet en rekonstruktion af bilens kørsel på parkeringspladsen og en meget grundig opmåling. Derfor har det også taget lang tid, før vi har kunnet melde noget ud, siger Søren Ravn Nielsen.

Det nye spor er vigtigt på flere leder.

- Dels det være gerningsmandens bil. Det kan også være en personkreds, som har haft et andet ærinde på stationen. Da vi er meget interesseret i at danne et fuldstændig komplet billede af, hvad der er sket på stationen, er det også vigtigt, at man fortsat henvender sig, selv om man tror, at ens oplysning ikke har noget med sagen at gøre, understreger efterforskeren.

Emilie Meng blev fundet ved en sø ved Regnemarks Banke i Borup den 24. december 2016. Men foreløbig mener politiet, at det er mest relevant at efterlyse vidner, der har set den lyse Hyundai i Korsør.

- Foreløbig går vore appel på Korsør Station, fordi vi ved, at den bil har været der, siger Søren Ravn Nielsen.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk